Rödvin och ett misstänkt mord för tre gamla damer

Rödvin och ett misstänkt mord för tre gamla damer-boken skrevs 2019-03-13 av författaren Minna Lindgren. Du kan läsa Rödvin och ett misstänkt mord för tre gamla damer-boken i PDF, ePUB, MOBI på vår hemsida rsfoodservice.se. Du hittar också andra böcker av författaren Minna Lindgren.

Rsfoodservice.se Rödvin och ett misstänkt mord för tre gamla damer Image

På äldreboendet Aftonlunden i Helsingfors bor Siiri och Irma, två nyfikna damer i nittioårsålden. De fördriver tiden så gott det går med kortspel och kaffe och några glas rött vin eller en whiskypinne till kvällen. Aftonlunden drivs av Stiftelsen för äldres vård och kärlek, som erbjuder ett komfortabelt boende med många servicefunktioner för äldre personer. I hyresavgiften ingår bingoaftnar och humorkvällar och mot extra ersättning varma måltider och städservice. Nu har kocken på Aftonlunden, Tero, hastigt avlidit. Visserligen är döden alltid närvarande på äldreboendet, men en ung man i sina bästa år, 35 år gammal och helt frisk? Det är något som är lurt. Siiri och Irma tar väninnan Anna-Liisa till hjälp för att få reda på sanningen bakom Teros död. De tampas med den barska avdelningssköterskan Virpi och den överdrivet kundinriktade direktören Sinikka under sina efterforskningar. Med hjälp av Teros barndomsvän Mika tänker de avslöja vad som egentligen pågår på Aftonlunden.

INFORMATION

DIMENSIONERA: 8,76 MB

FILNAMN: Rödvin och ett misstänkt mord för tre gamla damer.pdf

ISBN: 9789113090818

FÖRFATTARE: Minna Lindgren

LADDA NER
LÄSA ONLINE

Rödvin och ett misstänkt mord för tre gamla damer | Boksampo

Pris: 59 kr. E-bok, 2018. Laddas ned direkt. Köp Rödvin och ett misstänkt mord för tre gamla damer av Minna Lindgren på Bokus.com.

Rödvin och ett misstänkt mord för tre gamla damer

Rödvin och ett misstänkt mord för tre gamla damer av Minna Lindgren. ISBN 9789113090818. Pris: 95:-På äldreboendet Aftonlunden i Helsingfors bor Siiri och Irma, två nyfikna damer i nittioårsålden. De fördriver tiden så gott det går med kortspel och kaffe och några glas rött vin eller en whiskypinne till kvällen.

RELATERADE BÖCKER