död är enkel prick . vårt enda märke

död är enkel prick . vårt enda märke-boken skrevs 2014-10-13 av författaren Katarina Carlshamre. Du kan läsa död är enkel prick . vårt enda märke-boken i PDF, ePUB, MOBI på vår hemsida rsfoodservice.se. Du hittar också andra böcker av författaren Katarina Carlshamre.

Rsfoodservice.se död är enkel prick . vårt enda märke Image

En suggestiv prosalyrisk berättelse om förhållandet mellan mor och dotter i två led. Texten närmar sig en existentiellt laddad nollpunkt, "den enkla prick" som kan beteckna avslut, död, men också paus och mellanled i ett liv. Berättelsen rör sig i flera dramatiska tempi, snabbt framhastande, sakligt berättande, poetiskt gestaltande och stillsamt avklingande. Mörkret utanför Jag står vid fönstret Jag står vid fönstret och tittar ut Jag kan inte Det är en vägg Om jag ligger stilla Om jag ligger helt stilla kan jag Jag kan känna min död Mina händer Min hud Mitt ansikte

INFORMATION

DIMENSIONERA: 2,29 MB

FILNAMN: död är enkel prick . vårt enda märke.pdf

ISBN: 9789185725281

FÖRFATTARE: Katarina Carlshamre

LADDA NER
LÄSA ONLINE

Få koll på miljömärkningarna | Naturskyddsföreningen

död är enkel prick . vårt enda märke är Anys och min bok. Ja, på något outgrundligt sätt är den vår berättelse. En liten berättelse i den stora berättelsen. Nu finns den till. Inläggsnavigering. Festival på Öland Föregående. Skönlitterär debut; recensioner Nästa.

Anns och Johans kulturreservat: november 2014

De sitter ordentligt fast - men är döda. De har inte sugit blod, utan är små och torra. Det blir ett litet rött märke efter bettet, men märket försvinner efter några dagar. Jag plockar ofta fästingar av mina katter och hästar som lever, så jag är 100 % säker på att de jag drar bort från mig själv är döda.

RELATERADE BÖCKER