Golf - 55 lektioner du aldrig fått

Vill du läsa Golf - 55 lektioner du aldrig fått pdf boken online? Bra val. Den här boken skrevs av författaren Fredrik Wetterstrand. Att läsa Golf - 55 lektioner du aldrig fått online är nu så enkelt!

Rsfoodservice.se Golf - 55 lektioner du aldrig fått Image

Golf 55 lektioner du aldrig fått Lita på känslan och strunta i tekniken!... Tänk på att jobba mer med axlarna! Det finns många goda råd att välja bland. Ofta brukar man kunna kategorisera råden som antingen inriktade på tekniken eller på känslan. Men vilket av dessa råd är bäst? Den efterlängtade uppföljaren till Golf - Tankar du inte tänkt, bjuder läsaren på ett antal garanterat nyttiga lektioner som du troligen aldrig haft. Författaren Fredrik Wetterstrand arbetar som golfcoach på Aspero Golfgymnasium och på Scandinavian School of Golf. Han har också en betydande roll som coach för flicklandslaget och utvecklingen av unga flickspelare i Sverige. I sina lektioner tar han upp frågor som är lika aktuella för tävlingspelare som nybörjare. Han vågar ge oortodoxa råd och ifrågasätta fördomar och gamla sanningar.

INFORMATION

DIMENSIONERA: 4,54 MB

FILNAMN: Golf - 55 lektioner du aldrig fått.pdf

ISBN: 9789188207067

FÖRFATTARE: Fredrik Wetterstrand

LADDA NER
LÄSA ONLINE

Lektionspriser - World of Golf

SÅ SLÅR DU UPP PÅ BOLLEN För att få ut mest av bollflykten med drivern måste du slå upp på bollen. Jag har upptäckt att nyckeln är att hålla koll på var mitt rörelsecentrum befinner sig. Med rörelsecentrum menar jag punkten kring vilken jag roterar, min tyngdpunkt.

Aldrig mer orolig billigt pris - mobilize.se

Endast ett par minuter från centrala Malmö ligger Hylliekrokens Golfcenter, Sveriges bästa träningsanläggning 2012 enligt Tidningen Svensk Golf, som årligen besöks av mer än 100 000 besökare. På Limhamnsvägen med Öresund som närmsta granne och med Turning Torso i blickfånget hittar du en unik oas som få storstäder kan erbjuda. 9-håls par 3-bana samt bra... Läs mera »

RELATERADE BÖCKER