Nortons filosofiska memoarer

Nortons filosofiska memoarer-boken skrevs 2017-05-02 av författaren Håkan Nesser. Du kan läsa Nortons filosofiska memoarer-boken i PDF, ePUB, MOBI på vår hemsida rsfoodservice.se. Du hittar också andra böcker av författaren Håkan Nesser.

Rsfoodservice.se Nortons filosofiska memoarer Image

Norton är en av Sveriges mest beresta hundar. Han har jagat bollar i Central Park, tiggt köttbullar i Stockholm, spanat på tikar i Kensington Gardens och räddat en kvinna i nöd på Gotland. Allt under överseende av husse Håkan Nesser. Tillsammans fick de elva år tillsammans av äventyr och vänskap. Här berättar filosofen Norton Kierkegaard om sina talrika resor, sina bästa livsnjutartips och insikter han fått av att leva med oss tvåbenta. Med kärlek, ömhet och underfundig humor har Håkan Nesser skrivit en tänkvärd liten hyllningsbok till sin älskade hund Norton. En bok som passar såväl hundälskare som alla som någon gång funderat på hur våra mänskliga beteenden egentligen ter sig för en hund. Håkan Nesser (född 1950) arbetade som lärare i Uppsala innan han blev författare på heltid. Han debuterade 1988 med kärleksromanen Koreografen och har sedan dess skrivit kriminalromanerna om van Veteeren och Barbarotti, flera hyllade uppväxtskildringar, ett par novellsamlingar och en handfull romaner, bland annat Kim Novak badade aldrig i Genesarets sjö, Himmel över London och Levande och döda i Winsford. I augusti 2016 utkom romanen Eugen Kallmanns ögon.

INFORMATION

DIMENSIONERA: 2,15 MB

FILNAMN: Nortons filosofiska memoarer.pdf

ISBN: 9789173378994

FÖRFATTARE: Håkan Nesser

LADDA NER
LÄSA ONLINE

Nortons filosofiska memoarer - Pocket Shop

RECENSION. Samhällskritik enligt formulär 1A och litterära referenser som mest vill framhålla författarens goda smak. Håkan Nessers nya roman är något av en axelryckning. Men när hans avlidna hund tar ordet i "Nortons filosofiska memoarer" - då blir det både känslosamt och lekfullt, utan pretentioner.

Carolina läser...: Nortons filosofiska memoarer

Nortons filosofiska memoarer av Håkan Nesser (2016) är en rätt kort liten historia om Hunden Nortons liv. Författad av Norton Kirkegaard men nedtecknad av Håkan Nesser, illustrerad med fina teckningar av Karin Hagen. En liten bok att ta till när man vill läsa något enkelt och mysigt.

RELATERADE BÖCKER