Den perfekta vännen

Den perfekta vännen är en bra bok. Den här boken skrevs av författaren Adele Parks. På vår hemsida rsfoodservice.se kan du läsa boken Den perfekta vännen online.

Rsfoodservice.se Den perfekta vännen Image

I skolan var Mel och Abi bästa vänner och delade allt, tills Mels graviditet tvingade henne att hoppa av studierna. Nu, sjutton år senare, är deras liv så olika som de kan bli. Mel är lyckligt gift med Ben efter att ha varit ensamstående mamma. Tillsammans har de fått två barn till och livet är så kaotiskt och underbart som det brukar vara för småbarnsfamiljer. Abi, däremot, har levt ett utsvävande liv i Los Angeles. Tills hon upptäckte att hennes man bedrog henne och tillvaron rasade. Nu är en fristad hos Mel precis vad hon behöver för att komma på fötter igen. Men gör Mel rätt som låter henne komma in i familjens hem och liv, eller har Abi en dold agenda som hon inte känner till?"Fullständigt gripande från början till slut."Closer om The image of you "Skickligt konstruerad intrig, briljant uttänkt och mycket gripande."Lisa Jewell om The stranger in my home***ADELE PARKS, född och uppvuxen i England, är författare till 17 romaner som sålt i över tre miljoner exemplar och har översatts till 26 språk. Hon har en examen i litteraturvetenskap och engelska, har tidigare jobbat i reklambranschen och suttit i juryn för Costa Book Awards.

INFORMATION

DIMENSIONERA: 5,60 MB

FILNAMN: Den perfekta vännen.pdf

ISBN: 9789150943696

FÖRFATTARE: Adele Parks

LADDA NER
LÄSA ONLINE

Den perfekte vännen by Jonas Karlsson - Goodreads

2019, Pocket. Köp boken Den perfekta vännen hos oss!

Den perfekta vännen - Pocket Shop

Den perfekta vännen Jag lät henne komma in - och riskerade allt Mel och Abi var oskiljaktiga under college. De delade allt, tills Mel blev gravid och tvingades hoppa av studierna. Sjutton år senare har deras liv tagit helt olika vändningar. Mel är lyckligt gift och bor med sin man och tre barn i en villaförort i England. Abi befinner sig däremot ständigt i strålkastarljuset som tv ...

RELATERADE BÖCKER