Den perfekta vännen

Den perfekta vännen är en bra bok. Den här boken skrevs av författaren Adele Parks. På vår hemsida rsfoodservice.se kan du läsa boken Den perfekta vännen online.

Rsfoodservice.se Den perfekta vännen Image

I skolan var Mel och Abi bästa vänner och delade allt, tills Mels graviditet tvingade henne att hoppa av studierna. Nu, sjutton år senare, är deras liv så olika som de kan bli. Mel är lyckligt gift med Ben efter att ha varit ensamstående mamma. Tillsammans har de fått två barn till och livet är så kaotiskt och underbart som det brukar vara för småbarnsfamiljer. Abi, däremot, har levt ett utsvävande liv i Los Angeles. Tills hon upptäckte att hennes man bedrog henne och tillvaron rasade. Nu är en fristad hos Mel precis vad hon behöver för att komma på fötter igen. Men gör Mel rätt som låter henne komma in i familjens hem och liv, eller har Abi en dold agenda som hon inte känner till?"Fullständigt gripande från början till slut."Closer om The image of you "Skickligt konstruerad intrig, briljant uttänkt och mycket gripande."Lisa Jewell om The stranger in my home***ADELE PARKS, född och uppvuxen i England, är författare till 17 romaner som sålt i över tre miljoner exemplar och har översatts till 26 språk. Hon har en examen i litteraturvetenskap och engelska, har tidigare jobbat i reklambranschen och suttit i juryn för Costa Book Awards.

INFORMATION

DIMENSIONERA: 4,68 MB

FILNAMN: Den perfekta vännen.pdf

ISBN: 9789150943696

FÖRFATTARE: Adele Parks

LADDA NER
LÄSA ONLINE

Den perfekte vännen - Myrios.noveller

2019, Pocket. Köp boken Den perfekta vännen hos oss!

Novellen - 14 februari av Jonas Karlsson ...

Den perfekte vännen noveller. av Jonas Karlsson, 1971-(E-media, E-bok, EPUB) 2009, Svenska, För vuxna Hur många måste vara överens för att man ska vara säker på att någonting verkligen finns? Två eller tre? Kanske räcker det med en, om man är säker på sin sak?

RELATERADE BÖCKER