"Den som tar ska ge igen" : balansering - ett rättvist system för miljöhänsyn i samhällsbyggandet?

"Den som tar ska ge igen" : balansering - ett rättvist system för miljöhänsyn i samhällsbyggandet? är en bra bok. Den här boken skrevs av författaren Elsa Grip. På vår hemsida rsfoodservice.se kan du läsa boken "Den som tar ska ge igen" : balansering - ett rättvist system för miljöhänsyn i samhällsbyggandet? online.

Rsfoodservice.se

Pris: 189 kr. Inbunden, 1999. Skickas inom 3-6 vardagar. Köp "Den som tar ska ge igen" : balansering - ett rättvist system för miljöhänsyn i samhällsbyggandet? av Elsa Grip på Bokus.com.

INFORMATION

DIMENSIONERA: 7,78 MB

FILNAMN: "Den som tar ska ge igen" : balansering - ett rättvist system för miljöhänsyn i samhällsbyggandet?.pdf

ISBN: 9789189078796

FÖRFATTARE: Elsa Grip

LADDA NER
LÄSA ONLINE

Trygga konsumenter som handlar hållbart ...

EU:s system för handel med utsläppsrätter (EU ETS) är en hörnsten i EU:s klimatpolitik. Det är ett styrmedel som syftar till att minska utsläppen av växthusgaser på ett kostnadseffektivt sätt. Systemet bygger på EU-gemensamma regler och omfattar alla medlemsländer samt Norge, Island och Liechtenstein.

Trygga konsumenter som handlar hållbart ...

Jag hade tema och motiv ganska klara för mig, men jag saknade ett ansikte. 2009 läste jag en artikel om flera olika historiska personer som alla skulle ha kunnat spela roller i min ... """Den som tar ska ge igen"" : balansering - ett rättvist system för miljöhänsyn i samhällsbyggandet?" Lasermannen. Där jag ligger : En ...

RELATERADE BÖCKER