Cosmo 2 (fotboll)

Vill du läsa Cosmo 2 (fotboll) pdf boken online? Bra val. Den här boken skrevs av författaren Barbara Kjellström,Harald Kjellström. Att läsa Cosmo 2 (fotboll) online är nu så enkelt!

Rsfoodservice.se Cosmo 2 (fotboll) Image

Ett enda telefonsamtal från landslagstränaren kan bli avgörande för Pelle "Cosmo" Karlssons framtid. Drömmen är att få vara med i pojklandslaget, samtidigt är målet för säsongen att bli ordinarie i den nya klubben, Hammarby. Det skulle betyda allt. Men hur ska Cosmo lära sig att hantera Marre i AIK? Det finns ingen jobbigare person, samtidigt är han en av de bästa fotbollsspelarna.När Cosmo följer med laget till London måste han bestämma sig. Ska han göra som lagkompisarna vill eller lita på sin magkänsla? Flickvännen Lotta hör inte av sig lika ofta och en dag upptäcker Cosmo att hon ljuger för honom. Skolan är jobbig, men med hjälp av klasskompisen Evil går det bättre. Vad betyder hon för honom egentligen?Cosmo 2 är en fristående bok om fotboll och livet i högstadiet. Häng med Cosmo i hans framgångar och formsvackor när han sparkar igång andra matchen i serien.

INFORMATION

DIMENSIONERA: 9,98 MB

FILNAMN: Cosmo 2 (fotboll).pdf

ISBN: 9789198448061

FÖRFATTARE: Barbara Kjellström,Harald Kjellström

LADDA NER
LÄSA ONLINE

ÖSK Fotboll

Nyheter, tabeller, spelprogram, resultat och statistik från alla förbundsserier i fotboll och futsal.

Cosmo 2 - Biblioteken i Vänersborg

Lerums IS - Fotboll Idrottsvägen 2 44331 Lerum Kontakt: Tel: 030215110, 030217768 Fax: 030217768 E-post: Se all info. IdrottOnline - en del av idrottsrörelsen ...

RELATERADE BÖCKER