Huset del 1

Huset del 1-boken skrevs 2019-06-27 av författaren James Patterson. Du kan läsa Huset del 1-boken i PDF, ePUB, MOBI på vår hemsida rsfoodservice.se. Du hittar också andra böcker av författaren James Patterson.

Rsfoodservice.se Huset del 1 Image

Det kallas för Mordhuset, ett gammalt slitet ruckel som ligger på en av världens vackraste platser precis vid havet. Hamptons är en plats dit rika människor vallfärdar för att finna lugn och ro från storstadens larm. En gång kallade Jenna Murphy denna plats för hem, men nu har hon inte varit här sedan hon var en liten flicka. Hon har funnit sin tillvaro New York som en polis, men när ett mord inträffar på en förmögen affärsman från Hollywood och hans älskarinna dras Jenna ner i en smutsig härva med hemligheter, våld och hot. Hon blottlägger en historia vars yta visar sig vara smutsigare än allt hon hittills sett i New York ... James Petterson är världens bäst säljande författare just nu. Han är känd för sina komplexa intriger och halsbrytande spänningsscener.

INFORMATION

DIMENSIONERA: 9,73 MB

FILNAMN: Huset del 1.pdf

ISBN: 9788726240757

FÖRFATTARE: James Patterson

LADDA NER
LÄSA ONLINE

Inreda övervåningen - del 1

Familjen Olsson bestämmer sig för att hyra ett stort hus på landet. Genom ett missförstånd förväxlar de huset med slottet Greveholm. Väl inflyttade upptäcker barnen att det spökar. Del 1 av 24. I rollerna: Anna-Lena Brundin, Peter Fridh, Hanna Malmberg, Gustaf Åkerblom, Linn Bülow, Sven Ahlström, Pierre Lindstedt, Gösta Engström, Claes Åström, m.fl. Regi: Dan Zethraeus.

PDF Vård- och underhållsplan Ostindiska huset Del 1: Beskrivningar

Webbplatsen använder sig av kakor (cookies) för olika funktioner och för att ge en bra användarupplevelse. Information om våra kakor. Jag förstår

RELATERADE BÖCKER