Människornas Visby

Människornas Visby är en bra bok. Den här boken skrevs av författaren Dick Wase. På vår hemsida rsfoodservice.se kan du läsa boken Människornas Visby online.

Rsfoodservice.se Människornas Visby Image

Inför hansedagarna i Visby 1998 fick Dick Wase en förfrågan från Gotlands tidningar, att skriva en artikelserie om Visbys medeltidshistoria. Den serie som då tillkom blev väldigt uppskattad, och läsare hörde av sig till tidningens redaktion och undrade om den inte kunde komma i bokform. Det gjorde den redan 2005, i något reviderad form och med en uppslagsdel rörande Visbys medeltidshistoria tillagd. Detta i avsikt att bli en lättanvänd ciceron till Visbys medeltidshistoria och minnesmärken. Här är den tredje, omarbetade och reviderade upplagan. Denna visbyciceron har en inriktning på männsikor som levde där som ingen annan tidigare visbyguide har haft. Här kan man läsa om fest och vardag, vad man tjänade, vad man straffades för, tjänade, åt m m. Och så naturligtvis om de medeltida minnesmärkena och deras historia. Det är en oerhört engagerande, informativ och spännande bok, skriven av en lysande berättare och föredragshållare.

INFORMATION

DIMENSIONERA: 10,38 MB

FILNAMN: Människornas Visby.pdf

ISBN: 9789198344905

FÖRFATTARE: Dick Wase

LADDA NER
LÄSA ONLINE

Mäklare i Visby och på Gotland - visbymäklarna

Pris: 239 kr. inbunden, 2010. Skickas inom 6-8 vardagar. Köp boken Människornas Visby : en ciceron till Visbys medeltid av Dick Wase (ISBN 9789197895675) hos Adlibris. Fri frakt. Alltid bra priser och snabb leverans. | Adlibris

Start - Hansa Event Visby Gotland

Donnerska huset, Donners plats 1, Visby 0498-20 17 00 [email protected]; Öppettider Mån-Fre 9-17 Telefon 9-16 Hitta till turistbyrån. Låt dig inspireras! Upptäck Gotlands alla sidor. I årets magasin hittar du 76 sidor fulla med inspiration från Gotland! Läs online.

RELATERADE BÖCKER