Människornas Visby

Människornas Visby-boken skrevs 2016-06-03 av författaren Dick Wase. Du kan läsa Människornas Visby-boken i PDF, ePUB, MOBI på vår hemsida rsfoodservice.se. Du hittar också andra böcker av författaren Dick Wase.

Rsfoodservice.se Människornas Visby Image

Inför hansedagarna i Visby 1998 fick Dick Wase en förfrågan från Gotlands tidningar, att skriva en artikelserie om Visbys medeltidshistoria. Den serie som då tillkom blev väldigt uppskattad, och läsare hörde av sig till tidningens redaktion och undrade om den inte kunde komma i bokform. Det gjorde den redan 2005, i något reviderad form och med en uppslagsdel rörande Visbys medeltidshistoria tillagd. Detta i avsikt att bli en lättanvänd ciceron till Visbys medeltidshistoria och minnesmärken. Här är den tredje, omarbetade och reviderade upplagan. Denna visbyciceron har en inriktning på männsikor som levde där som ingen annan tidigare visbyguide har haft. Här kan man läsa om fest och vardag, vad man tjänade, vad man straffades för, tjänade, åt m m. Och så naturligtvis om de medeltida minnesmärkena och deras historia. Det är en oerhört engagerande, informativ och spännande bok, skriven av en lysande berättare och föredragshållare.

INFORMATION

DIMENSIONERA: 2,60 MB

FILNAMN: Människornas Visby.pdf

ISBN: 9789198344905

FÖRFATTARE: Dick Wase

LADDA NER
LÄSA ONLINE

Fotvård i Visby | Fotvårdsspecialisten

Visby ringmur är en stadsmur kring den medeltida delen av Visby på Gotland. [1] Ringmuren är upp till elva meter hög på sina ställen [2] och hade ursprungligen 29 marktorn och 22 eller 23 sadeltorn [1].Idag finns 27 av marktornen kvar samt nio sadeltorn. [1] Muren har i väsentlig grad bidragit till att Visby utsetts till världsarvstad

Människornas Visby : en ciceron till Visbys medeltid ...

Fotvårdsspecialisten i Visby på Gotland erbjuder medicinsk fotvård till människor runt om på ön. Jag erbjuder även hembesök 1,5 - 2 mil utanför Visby. Att ta hand om sina fötter är viktigt och genom fotvårdsbehandlingar kan du förebygga eventuella problem som kan uppstå.

RELATERADE BÖCKER