Egonaut: Struktur, Drivkraft och Påfrestningar

Vill du läsa Egonaut: Struktur, Drivkraft och Påfrestningar pdf boken online? Bra val. Den här boken skrevs av författaren Jonkman Linus. Att läsa Egonaut: Struktur, Drivkraft och Påfrestningar online är nu så enkelt!

Rsfoodservice.se Egonaut: Struktur, Drivkraft och Påfrestningar Image

Den tredje och sista boken i Egonaut-serien handlar om tre centrala aspekter av ledarskap i dagens moderna yrkesliv. Struktur: Handlar om de tekniker och metoder som vi kan använda oss av för att framgångsrikt skapa logik och kvalitet i ett eller flera moment. Struktur kommer mer specifikt att berätta om hur vi gör för att skapa en förutsägbarhet och en översikt i våra aktiviteter. Drivkraft: Denna sektion av boken är dedikerad till konsten att skapa engagemang i oss själva såväl som i andra. Det finns naturlagar som reglerar vad som gör oss handlingskraftiga och energiska i vårt uppfyllande av mål. Dessa naturlagar kommer vi att syna närmare här. Påfrestningar: Varje ledare kommer att konfronteras med ett antal konflikter i sitt yrkesliv. Vad detta prisma handlar om är att lära ut tekniker för att hantera dessa. Vi kommer även att skapa en förståelse för hur stress och tvivel fungerar och hur vi kan skingra dem med hjälp av mentala strategier.

INFORMATION

DIMENSIONERA: 1,10 MB

FILNAMN: Egonaut: Struktur, Drivkraft och Påfrestningar.pdf

ISBN: 9789174378542

FÖRFATTARE: Jonkman Linus

LADDA NER
LÄSA ONLINE

Egonaut: Struktur, Drivkraft och Påfrestningar - E-bok ...

Egonaut: Struktur, Drivkraft och Påfrestningar Winning (Enhanced Edition) (Enhanced Edition) "If You're so Smart, How Come You Ain't Rich?": a money handbook strictly for the Nerds - Letter One

Egonaut : struktur, drivkraft och påfrestningar - Linus ...

Struktur, drivkraft och påfrestningar 188:- ... Tuk Tuk fyller 3 år den 21 mars 2011 och väger ca 33 kilo och är ljusblond i färgen. Han är jättefin , ... lager, räkna med några ytterligare dagar i leveranstid. Baksidestext eller annan relevant information: Bok 1 i Egonaut-serien tar upp två aspekter av ledarskap.

RELATERADE BÖCKER