Hålla dig nära

Hålla dig nära är en bra bok. Den här boken skrevs av författaren Karen Cleveland. På vår hemsida rsfoodservice.se kan du läsa boken Hålla dig nära online.

Rsfoodservice.se Hålla dig nära Image

"En thriller som visar hur en intelligent författare kan skaka om hela genren." Västerbottens-Kuriren om Hon som inte vet Stephanie Maddox måste fatta tuffa beslut varje dag. Hon jobbar med interna utredningar på FBI, och ser till att de som inte följer reglerna får sitt straff. Men hon är också ensamstående mamma till tonårssonen Zachary. Hon vet såklart att Zach inte är perfekt, men han har alltid varit skötsam och fått högsta betyg i skolan.När en kollega i förtroende berättar att FBI har startat en utredning kring Zachary och att de misstänker att han tillhör en terroriströrelse, tror Stephanie inte att det är sant. När hon kort därefter upptäcker ett vapen i Zachs garderob ställs hennes värld på ända. Har Stephanie varit helt fel ute ifråga om sin ordentlige son? Och vad är Stephanies plikt om han nu är inblandad i något kriminellt? Att skydda honom? Eller att ange honom? Fristående fortsättning på framgångsrika thrillern Hon som inte vet.

INFORMATION

DIMENSIONERA: 2,80 MB

FILNAMN: Hålla dig nära.pdf

ISBN: 9789113098616

FÖRFATTARE: Karen Cleveland

LADDA NER
LÄSA ONLINE

Hålla dig nära - Karen Cleveland - Bok (9789113098487) | Bokus

Engelsk översättning av 'på nära håll' - svenskt-engelskt lexikon med många fler översättningar från svenska till engelska gratis online.

Hålla dig nära (Klubb Version) - YouTube

Drömhus Hålla Dig Nära lyrics: Det fanns en tid för länge sen / Då jag var rädd för kärleken - aha / Na...

RELATERADE BÖCKER