Mitt liv med parapsykologin

Mitt liv med parapsykologin-boken skrevs 2013-11-21 av författaren George Killick,Lisette Olsson-Mayr. Du kan läsa Mitt liv med parapsykologin-boken i PDF, ePUB, MOBI på vår hemsida rsfoodservice.se. Du hittar också andra böcker av författaren George Killick,Lisette Olsson-Mayr.

Rsfoodservice.se Mitt liv med parapsykologin Image

George Killick, 1913-1992, var på sin tid en välkänd parapsykolog i Malmö och många känner till hans namn och verksamhet. Under år 1949 studerade han för professor J B Rhine, grundaren av det fösta para-psykologiska laboratoriet, vid Duke University i Durham, USA. Som varande den ende Rhinelärjungen i Sverige på den tiden har George Killick i hög grad bidragit till att sprida kunskap om vetenskapen. Enligt professor Rhine är parapsykologin en vetenskap som öppnar vägen till ökad kännedom om människan som själslig varelse och den bidrar därigenom till ökad förståelse människor, grupper och folk emellan. Sålunda arbetar parapsykologerna även för ideella syften och man torde väl kunna säga att George Killick genom sin omfattande människovårdande verksamhet i hög grad levde efter den Rhineska filosofins.Författaren föddes i Holland och kom 1916, efter några oroliga krigsår, tillsammans med sin mor till Göteborg efter en äventyrlig båtresa över ett minfyllt Nordsjön. George Killick tillhörde den välkända engelska hästtränarsläkten Killick. Såväl fadern som brodern Bobbie var framgångsrika jockeyer. Vid nitton års ålder hade författaren emellertid upptäckt och utvecklat sin medfödda förmåga till Extra Sensorial Perception (ESP), parapsykologi, och valde att göra bruk av den för att hjälpa sina medmänniskor. Vägen dit, som gick från jockey och sjukgymnast innan han helt ägnade sig åt sin gåva, beskrivs i denna biografi.

INFORMATION

DIMENSIONERA: 8,61 MB

FILNAMN: Mitt liv med parapsykologin.pdf

ISBN: 9789174655513

FÖRFATTARE: George Killick,Lisette Olsson-Mayr

LADDA NER
LÄSA ONLINE

Mitt liv med Asperger - Jerker Jansson - Häftad ...

Mitt liv: Digital insamling för skolan. Mitt liv är en rikstäckande, digital insamling för elever i grundskolan, särskilt riktad till mellanstadiet. På ett liknande sätt som i Nordiska museets insamlingsprojekt Mitt hem från 1942 får barnen lämna in berättelser om sitt eget liv, som en hälsning till framtiden.. Insamlingen blir en del av Nordiska museets samlingar, där materialet ...

Jolinn - Mitt liv med ADD - YouTube

Live it - Memories for Life. Live it grundades 2005 och är idag marknadsledande inom upplevelsepresenter i Sverige. Med över 2000 upplevelser i samarbete med landets bästa arrangörer har vi den högsta kvaliteten och det bredaste utbudet av upplevelser.

RELATERADE BÖCKER