Mitt liv med parapsykologin

Vill du läsa Mitt liv med parapsykologin pdf boken online? Bra val. Den här boken skrevs av författaren George Killick,Lisette Olsson-Mayr. Att läsa Mitt liv med parapsykologin online är nu så enkelt!

Rsfoodservice.se Mitt liv med parapsykologin Image

George Killick, 1913-1992, var på sin tid en välkänd parapsykolog i Malmö och många känner till hans namn och verksamhet. Under år 1949 studerade han för professor J B Rhine, grundaren av det fösta para-psykologiska laboratoriet, vid Duke University i Durham, USA. Som varande den ende Rhinelärjungen i Sverige på den tiden har George Killick i hög grad bidragit till att sprida kunskap om vetenskapen. Enligt professor Rhine är parapsykologin en vetenskap som öppnar vägen till ökad kännedom om människan som själslig varelse och den bidrar därigenom till ökad förståelse människor, grupper och folk emellan. Sålunda arbetar parapsykologerna även för ideella syften och man torde väl kunna säga att George Killick genom sin omfattande människovårdande verksamhet i hög grad levde efter den Rhineska filosofins.Författaren föddes i Holland och kom 1916, efter några oroliga krigsår, tillsammans med sin mor till Göteborg efter en äventyrlig båtresa över ett minfyllt Nordsjön. George Killick tillhörde den välkända engelska hästtränarsläkten Killick. Såväl fadern som brodern Bobbie var framgångsrika jockeyer. Vid nitton års ålder hade författaren emellertid upptäckt och utvecklat sin medfödda förmåga till Extra Sensorial Perception (ESP), parapsykologi, och valde att göra bruk av den för att hjälpa sina medmänniskor. Vägen dit, som gick från jockey och sjukgymnast innan han helt ägnade sig åt sin gåva, beskrivs i denna biografi.

INFORMATION

DIMENSIONERA: 8,89 MB

FILNAMN: Mitt liv med parapsykologin.pdf

ISBN: 9789174655513

FÖRFATTARE: George Killick,Lisette Olsson-Mayr

LADDA NER
LÄSA ONLINE

Om - Mitt liv med Parkinson

Mitt liv: Digital insamling för skolan. Mitt liv är en rikstäckande, digital insamling för elever i grundskolan, särskilt riktad till mellanstadiet. På ett liknande sätt som i Nordiska museets insamlingsprojekt Mitt hem från 1942 får barnen lämna in berättelser om sitt eget liv, som en hälsning till framtiden.. Insamlingen blir en del av Nordiska museets samlingar, där materialet ...

Parapsykologi | Vetenskap och Folkbildning

Välkommen till Mitt liv med hund. OBS! STARTDATUM ÄR SENARELAGT OCH VI PLANERAR ATT ÖPPNA UPP FÖR ANMÄLAN SENARE UNDER 2020. Genom att samla information från valp till vuxen hund - miljö, familj, hälsa, beteende, relationer och erfarenheter - kan forskargruppen i Mitt liv med hund undersöka vilka aspekter som är viktiga och påverkar våra hundar och vårt hundägarskap.

RELATERADE BÖCKER