Vandringar på Skåneleden : en upplevelseguide till naturen

Vill du läsa Vandringar på Skåneleden : en upplevelseguide till naturen pdf boken online? Bra val. Den här boken skrevs av författaren Caroline Alesmark,Kenneth Joelsson. Att läsa Vandringar på Skåneleden : en upplevelseguide till naturen online är nu så enkelt!

Rsfoodservice.se Vandringar på Skåneleden : en upplevelseguide till naturen Image

Ut och njut av Skåne!Vad är det egentligen som händer när vi kliver i kängorna och ger oss ut i naturen? Klart är att vandring får oss att må bättre, både fysiskt och psykiskt. Är det luften, tystnaden eller närkontakten med årstidernas skiftningar? Närvaron i nuet? Oavsett vilket är det ett faktum att vandringsintresset ökar starkt. Och naturupplevelserna finns ofta närmare än vi tror.Vandringar på Skåneleden En upplevelseguide till naturen ger dig en praktisk grund inför egna vandringar utmed Skåneleden, beskriver Skånes skiftande natur och vad man ska tänka på när man rör sig i landskapet. Boken innehåller turtips utifrån olika teman med tillhörande kartor, till exempel vardagsäventyret en natt mitt i veckan, fysiskt utmanande turer och viltskådning. Den ger dig också tips på vackra och roliga upplevelser utmed leden som passar extra bra för dig som vandrar med barn eller hund.Just i år fyller Skåneleden dessutom 40 år en jubilar som idag erbjuder inte mindre än 120 mils vandring av olika karaktär och som ständigt lockar allt fler besökare.Författarna: Frilansjournalisten Caroline Alesmark och naturvägledaren Kenneth Joelsson har tidigare skrivit guideboken Vandra Skåneleden och appen Vandra i Skåne. Caroline har även gett ut boken Gåtfulla Skåne. Kenneth arbetar med ledutveckling och guidade vandringar.

INFORMATION

DIMENSIONERA: 2,97 MB

FILNAMN: Vandringar på Skåneleden : en upplevelseguide till naturen.pdf

ISBN: 9789188743152

FÖRFATTARE: Caroline Alesmark,Kenneth Joelsson

LADDA NER
LÄSA ONLINE

Vandringar på Skåneleden : En upplevelseguide till naturen ...

Vandringar på Skåneleden En upplevelseguide till naturen ger dig en praktisk grund inför egna vandringar utmed Skåneleden, beskriver Skånes skiftande natur och vad man ska tänka på när man rör sig i landskapet.

Vandringar på Skåneleden : en upplevelseguide till naturen ...

En önskan till den som lagt Österlenleden, och även andra leder, vilket vi utgår ifrån inte är "Vandra", att man på leden skriver ut vilka platser man passerar. På samma sätt som man som bilist kan se vart man kommer vore det trevligt att som vandrare också göra det. Leden kan ju passsera alldeles nära men inte igenom en ort.

RELATERADE BÖCKER