Allt i ett-rätter för plåt, panna, form och gryta

Allt i ett-rätter för plåt, panna, form och gryta-boken skrevs 2019-09-04 av författaren Kristina Eriksson. Du kan läsa Allt i ett-rätter för plåt, panna, form och gryta-boken i PDF, ePUB, MOBI på vår hemsida rsfoodservice.se. Du hittar också andra böcker av författaren Kristina Eriksson.

Rsfoodservice.se Allt i ett-rätter för plåt, panna, form och gryta Image

Smarta och bekväma allt-i-ett-rätter som räddar både vardagsmiddagarna och helgerna, när man har fullt upp med roliga aktiviteter men ändå vill bjuda familj och vänner på något riktigt gott utan för mycket stök i köket. Dessutom ett tiotal smarta allt-i-ett-efterrätter. Ur innehållet: Kotlett- och rotfruktsgryta med öl, Couscousfylld kyckling med nordafrikanska smaker, Lammfärslasagne med spenat och ricotta, Ugnsrostad kryddig blomkål med tahinisås, Persisk auberginegryta, Spagetti och isterband in-a-pot, Frittata med bacon och sparris, Grönkålssallad med avokado och varmrökt lax, Helstekt fläskfilé med sardeller och kapris, Savojkålsdolmar på franskt vis, Varm laxsallad på en plåt.

INFORMATION

DIMENSIONERA: 1,68 MB

FILNAMN: Allt i ett-rätter för plåt, panna, form och gryta.pdf

ISBN: 9789155267339

FÖRFATTARE: Kristina Eriksson

LADDA NER
LÄSA ONLINE

Månadens Bok nr 2 2020 by Bonnierforlagen - Issuu

Allt i ett-rätter för plåt, panna, form och gryta. ... I den här fina och synnerligen användbara kokboken finns smarta och bekväma allt-i-ett-rätter som räddar både vardagsmiddagarna och helgerna! När man har fullt upp med roliga aktiviteter men ändå vill bjuda familj och vänner på något riktigt gott utan för mycket stök i ...

Vardagssmart med "plåtmat" - laga hela middagen i en ...

Så smidigt med allt-i-ett-rätter till middag, eller hur? Hacka, blanda, krydda och skjutsa in allt i ugnen medan du fixar en god, sås eller röra att servera till. Kolla in de här recepten!

RELATERADE BÖCKER