Reiki vägledning och healing

Vill du läsa Reiki vägledning och healing pdf boken online? Bra val. Den här boken skrevs av författaren Omfors Helena. Att läsa Reiki vägledning och healing online är nu så enkelt!

Rsfoodservice.se Reiki vägledning och healing Image

Reiki - vägledning och healing är en bok för dig som gått en eller flera kurser i Reiki och vill fördjupa ditt Reikiutövande, men även för dig som är nyfiken på den nya Reikin enligt Usui & Holy Fire II. I boken berättar Helena bland annat om hur man kan: - Använda Reiki för vägledning och healing - Utveckla sin intuition och sina mediala förmågor med Reiki - Ge andlig vägledning i kombination med Reiki - Använda Reiki i sina yoga- och meditationsklasser - Använda Reiki för att hela chakrasystemet - Kombinera Reiki med traditionell sjukvård - Använda Reiki i vardagslivet I boken delar Helena med sig av olika tekniker, tankesätt och metoder. Flera av hennes elever berättar om hur det är att gå de nya kurserna enligt Usui & Holy Fire II, samt om sina egna upplevelser av att utöva Reiki.Taget ur boken: "Reiki har blivit en del av mig. Jag har läkt mig själv och äter numera inga antidepressiva mediciner. Jag behandlar mig själv med Reiki för att kunna må bra." Malin Nilsson "Jag märkte redan under första kurshelgen hos Helena hur nya dörrar öppnades efter placeringen av Reiki. Plötsligt kunde jag gå in i en annan människas känslokropp och tolka vad som blockerar deras energiflöde." Marie Hedman "Jag är oerhört tacksam för att Reiki kommit in i mitt liv. Den är ett underbart verktyg i min "verktygslåda" för att lyckas hålla balansen när stress och oro gör sig påminda." Ida Neckfors

INFORMATION

DIMENSIONERA: 8,31 MB

FILNAMN: Reiki vägledning och healing.pdf

ISBN: 9789197991261

FÖRFATTARE: Omfors Helena

LADDA NER
LÄSA ONLINE

Kundalini.se - Reikihealing - risk för psykoser

Usui Holy Fire Reiki är ett tillägg till och en förhöjd form av Usui Reiki som har introducerats av William Lee Rand och ICRT, The International Center for Reiki Training. Den traditionella formen av Usui Reiki har kompletterats med en högre dimensions energi för rening, healing, vägledning och frekvenshöjning.

Vad är Reiki? | Reikimetoden

Att gå en reiki-kurs hos henne är som att ta ett kärleksbad samtidigt som man får nya kunskaper och insikter om sig själv, sin inre förmåga, världen omkring oss och vår relation till den. Åsa är underbart humoristisk och icke-dogmatisk, vilket passar mig perfekt.

RELATERADE BÖCKER