Skenande hjärtan/Ett chockerande pris

Vill du läsa Skenande hjärtan/Ett chockerande pris pdf boken online? Bra val. Den här boken skrevs av författaren Olivia Gates,Jules Bennett. Att läsa Skenande hjärtan/Ett chockerande pris online är nu så enkelt!

Rsfoodservice.se Skenande hjärtan/Ett chockerande pris Image

Skenande hjärtan Så fort Hollywoodproducenten Grant Carter kliver in i stallet inser han att han är i knipa. Grant är där för att producera en film och så möts han av stjärnjockeyn Tessa Barrington - en rödhårig skönhet som får honom att tappa all sans! Men kanske kan Tessa vara en härlig distraktion så att han slipper tänka på den hemska olyckan, den som fått honom att undvika hästvärlden fram till nu. Frågan är bara hur han ska kunna motstå henne under inspelningen och samtidigt slåss mot sina inre demoner? Ett chockerande pris Prinsessan Jenan har kämpat hårt för att som kvinna skaffa sig en utbildning och ett eget liv. Men nu tvingas hon offra sig för sin familj och gifta sig med Hassan, en man som är mer än dubbelt så gammal. Tillvaron underlättas inte direkt av att hon blir som förtrollad av Numair Al Aswad - en rik, sexig shejk som återvänt till sin barndoms land. För att rädda Jenan från hennes arrangerade äktenskap kräver Numair ett chockerande pris. En arvinge! Numair har smitt sina hatiska planer länge, och en viktig del är att få ett barn med dottern till kungen av Zafrana. Men när han möter Jenan drabbas han genast av en våldsam passion. Snart tvingas han välja mellan sin kallblodiga hämnd och kvinnan som bär hans ofödda barn.

INFORMATION

DIMENSIONERA: 7,72 MB

FILNAMN: Skenande hjärtan/Ett chockerande pris.pdf

ISBN: 9789150716481

FÖRFATTARE: Olivia Gates,Jules Bennett

LADDA NER
LÄSA ONLINE

Skenande hjärtan/Ett chockerande pris - Biblioteken i ...

Skenande hjärtan ; Ett chockerande pris. Uppdrag : hundgöra! Alla tre slutar med napp (e-bok + ljud) Matematik 5000 Kurs 1bc Vux Lärobok. DAGENSINTEGRATION.SE.

Skenande hjärtan / Ett chockerande pris - E-bok - Olivia ...

Skenande hjärtan/Ett chockerande pris Olivia Gates, Jules Bennett 75 kr. Läs mer. Önska. Vad prinsen döljer/En natt med honom Janice Maynard, Olivia Gates 75 kr. Läs mer. Önska. Sensuella lekar/Sex år av väntan Emily McKay ...

RELATERADE BÖCKER