Letar efter Gud vet vad : ickereligiösa tankar om kristen andlighet

Letar efter Gud vet vad : ickereligiösa tankar om kristen andlighet är en bra bok. Den här boken skrevs av författaren Donald Miller. På vår hemsida rsfoodservice.se kan du läsa boken Letar efter Gud vet vad : ickereligiösa tankar om kristen andlighet online.

Rsfoodservice.se Letar efter Gud vet vad : ickereligiösa tankar om kristen andlighet Image

Donald Miller kan skriva. Med humor, passion, värme och ironi beskriver han sin egen resa till en transparent, ärlig kristen tro. I 14 fristående kapitel upptäcker han hur en tro på Jesus inte alls behöver åtföljas av religiösa koder. För inte kan väl en relation till Jesus punktas upp i en lista av argument? Han skriver: "Jesus evangelium fokuserar på relationer, inte formler..." och pekar på vikten av att se på Bibeln som berättelsen om dina vänner, inte boken med moraluppfattningar.Millers sätt att skriva är en befriande frisk fläkt. Han levererar nya tankar på ett högst oväntat sätt och låter läsaren skratta och gråta. Denna bok ger hopp till dem som vill följa Jesus men kanske inte känner sig hemma i kristendomen av idag.Om författaren: Donald Miller bor i Oregon, USA. Det som startade som en hobby utvecklades till att bli skrivande på heltid. Hans författande kretsar kring kristen tro i ett sekulariserat samhälle. Miller är en uppskattad talare och kolumnist i ett flertal tidningar. Donald Miller är också författare till Blue Like Jazz och Through Painted Deserts. Letar efter Gud vet vad är hans första bok på svenska. Hans webbplats finns på adress www.donaldmillerwords.com.

INFORMATION

DIMENSIONERA: 6,95 MB

FILNAMN: Letar efter Gud vet vad : ickereligiösa tankar om kristen andlighet.pdf

ISBN: 9789179994976

FÖRFATTARE: Donald Miller

LADDA NER
LÄSA ONLINE

Letar efter Gud vet vad : ickereligiösa tankar om kristen ...

Vad kan vi tänka på när vi analyserar vår andlighet? Vad är nödvändigt om vi vill växa andligen? ... (Gal. 5:16, 22, 23) Men om du märker att dina tankar ofta drar åt det materialistiska hållet eller att du frestas av något köttsligt begär, ... letar efter äktenskapspartner. b) avgör vilka vi ska ha kontakt med.

E-bok PDF Dickens detektivbyrå 3 - Silverskatten

Hos Adlibris hittar du miljontals böcker och produkter inom god kar kar Vi har ett brett sortiment av böcker, garn, leksaker, pyssel, sällskapsspel, dekoration och mycket mer för en inspirerande vardag. Alltid bra priser, fri frakt från 169 kr och snabb leverans. | Adlibris

RELATERADE BÖCKER