Letar efter Gud vet vad : ickereligiösa tankar om kristen andlighet

Letar efter Gud vet vad : ickereligiösa tankar om kristen andlighet-boken skrevs 2006-05-01 av författaren Donald Miller. Du kan läsa Letar efter Gud vet vad : ickereligiösa tankar om kristen andlighet-boken i PDF, ePUB, MOBI på vår hemsida rsfoodservice.se. Du hittar också andra böcker av författaren Donald Miller.

Rsfoodservice.se Letar efter Gud vet vad : ickereligiösa tankar om kristen andlighet Image

Donald Miller kan skriva. Med humor, passion, värme och ironi beskriver han sin egen resa till en transparent, ärlig kristen tro. I 14 fristående kapitel upptäcker han hur en tro på Jesus inte alls behöver åtföljas av religiösa koder. För inte kan väl en relation till Jesus punktas upp i en lista av argument? Han skriver: "Jesus evangelium fokuserar på relationer, inte formler..." och pekar på vikten av att se på Bibeln som berättelsen om dina vänner, inte boken med moraluppfattningar.Millers sätt att skriva är en befriande frisk fläkt. Han levererar nya tankar på ett högst oväntat sätt och låter läsaren skratta och gråta. Denna bok ger hopp till dem som vill följa Jesus men kanske inte känner sig hemma i kristendomen av idag.Om författaren: Donald Miller bor i Oregon, USA. Det som startade som en hobby utvecklades till att bli skrivande på heltid. Hans författande kretsar kring kristen tro i ett sekulariserat samhälle. Miller är en uppskattad talare och kolumnist i ett flertal tidningar. Donald Miller är också författare till Blue Like Jazz och Through Painted Deserts. Letar efter Gud vet vad är hans första bok på svenska. Hans webbplats finns på adress www.donaldmillerwords.com.

INFORMATION

DIMENSIONERA: 9,74 MB

FILNAMN: Letar efter Gud vet vad : ickereligiösa tankar om kristen andlighet.pdf

ISBN: 9789179994976

FÖRFATTARE: Donald Miller

LADDA NER
LÄSA ONLINE

Donald Miller - LitteraturMagazinet

En gudssyn eller gudsbild är hur Gud uppfattas i olika religioner - främst inom de monoteistiska (judendomen, kristendomen och islam), men kan också vara individuell och variera mellan människor inom samma religion.Begreppet kan mena Guds egenskaper, tankar och uppenbarelseformer (hur Gud visar sig), men även Guds utseende och kropp.

Meditation - Paranormal.se

Matteus kapitel 6 hittar du här (Bibel 2000, Folkbibeln, NIV)Andlighet handlar om hjärtat. Det tydliggör Jesus i den andra delen av Bergspredikan. Lika mycket som det nya livet i Guds rike får uttryck i ett sätt att leva som är synligt och offentligt, lika mycket handlar det andliga livet om det inre, det fördålda, den plats där Gud ser och där vi möter Gud i förtrolighet och ...

RELATERADE BÖCKER