Den omedvetna zonen : din hjärnas hemliga liv

Den omedvetna zonen : din hjärnas hemliga liv är en bra bok. Den här boken skrevs av författaren Sven-Olof Olsson. På vår hemsida rsfoodservice.se kan du läsa boken Den omedvetna zonen : din hjärnas hemliga liv online.

Rsfoodservice.se Den omedvetna zonen : din hjärnas hemliga liv Image

Mycket i vår vardagsmiljö påverkar oss omedvetet och senare tids forskning visar på hur hjärnan bearbetar information. Skillnaden mellan den stora mängd sinnesintryck som hjärnan mottager och det lilla som vårt medvetande uppfattar är enorm.Den här boken tar upp olika aspekter i Den Omedvetna Zonen , som ger en omedveten påverkan av upplevelser och icke medvetna beslut som ofta benämns intuition.I filmen i huvudet på John Malkovich tryckte huvudpersonen på hissknappen 7 1/2 och hamnade i en helt annorlunda värld, där han via en dold lucka kunde se in i och kontrollera John Malkovich hjärna. Ny forskning har visat att man med hjälp av magnetresonans (fMRI) kan kartlägga hjärnans interna funktioner och skapa ett biliotek med mönster som kan datortolkas och personens tankar kan följas. Med hjälp av Transkraniell magnetisk stimulation (TMS), kan man med ett magnetfält styra funktionen hos olika centra i hjärnan och även motoriskt få t.ex. en hand att utföra rörelser eller blockera mentala funktioner. En pendang till detta är en resa in i den Den Omedvetna Zonen som boken förmedlar.

INFORMATION

DIMENSIONERA: 10,32 MB

FILNAMN: Den omedvetna zonen : din hjärnas hemliga liv.pdf

ISBN: 9789175690261

FÖRFATTARE: Sven-Olof Olsson

LADDA NER
LÄSA ONLINE

9789175690261 by Smakprov Media AB - Issuu

Den här boken tar upp olika aspekter i "Den Omedvetna Zonen" , som ger en omedveten påverkan av upplevelser och icke medvetna beslut som ofta benämns intuition. I filmen " i huvudet på John Malkovich " tryckte huvudpersonen på hissknappen 7 1/2 och hamnade i en helt annorlunda värld, där han via en dold lucka kunde se in i och kontrollera John Malkovich hjärna.

Välkommen till Café-å-lär nr 246! | SER

Olsson Sven-Olof 85 Den omedvetna zonen Din hjärnas hemliga liv 978-91-7569-026-1 Forskning & Framsteg HJÄRNAN 2014 86 Hjärnan 2014 i samarbete med Modern Psykologi Special nummer Blackmore Susan 87 MEDVETANDET 978-91-87513-60-2 Kean Sam 88 LIKTJUVEN och BARBERAREN Hjärnforskningens historia 978-91-86061-94-4

RELATERADE BÖCKER