Att gå med sina skuggor

Att gå med sina skuggor-boken skrevs 2016-09-15 av författaren Jude Dibia. Du kan läsa Att gå med sina skuggor-boken i PDF, ePUB, MOBI på vår hemsida rsfoodservice.se. Du hittar också andra böcker av författaren Jude Dibia.

Rsfoodservice.se Att gå med sina skuggor Image

Ryktet om att Adrian är homosexuell börjar plötsligt sprida sig på jobbet och vidare ut i hans umgänge. Han måste en gång för alla försonas med sitt sanna jag och det liv han levde innan han gifte sig med Ada för att bilda familj och anpassa sig till det nigerianska samhälle där lagar, traditioner och religion gemensamt motarbetar hans egentliga livsstil. Ställd inför sanningen om sin man upptäcker Ada snart att inte heller hon är ensam om sin belägenhet.Jude Dibia är född 1975 i Nigeria. Han debuterade 1999 och gav 2005 ut sin första roman, som nu föreligger i svensk översättning. Med Walking with Shadows [Att gå med sina skuggor] fick den nigerianska litteraturen sin första homosexuella centralgestalt. Boken öppnade upp för ett bredare samtal om gaykulturen i Nigeria. Men 2014 instiftade landet en lag mot homosexualitet och som en av frontfigurerna för HBTQ-frågor nödgades Jude Dibia lämna landet. Han är numera bosatt i Malmö, där han blev stadens tredje fristadsförfattare.Den svenska utgåvan har försetts med ett nyskrivet förord av författaren.

INFORMATION

DIMENSIONERA: 3,51 MB

FILNAMN: Att gå med sina skuggor.pdf

ISBN: 9789186175597

FÖRFATTARE: Jude Dibia

LADDA NER
LÄSA ONLINE

Skuggor - belysningsbegrepp.se

På sin 18-årsdag ställs hon inför en storslagen uppgift: att skydda mänskligheten från mäktiga och onda fiender. Trailers och mer info.

Skuggorna handlar om saknaden efter en mamma som ...

Här kommer bilderna från dagen bildlektion med åk 4. Vi har i dag pratat om färgnyanser, ljus och skugga med finare ord MONOKROMATISKT. Vi tittade på olika bilder från Pinterest.com och pratade om …

RELATERADE BÖCKER