Att coacha grupper

Att coacha grupper-boken skrevs 2012-06-21 av författaren Lätt Carina. Du kan läsa Att coacha grupper-boken i PDF, ePUB, MOBI på vår hemsida rsfoodservice.se. Du hittar också andra böcker av författaren Lätt Carina.

Rsfoodservice.se Att coacha grupper Image

Nominerad till Årets HR-bok 2009! Den här handboken beskriver hur du kan arbeta med gruppcoachning men också individuell coachning i grupp. Praktiska verktyg och konkreta tips på hur du kan gå tillväga varvas med exempel och en teoretisk bakgrund. Att coacha grupper är den första boken på svenska i ämnet. Den vänder sig i första hand till chefer/ledare, men kan även användas av konsulter, coacher, handledare, personaltjänstemän och andra som i olika sammanhang arbetar med (utveckling av) grupper.

INFORMATION

DIMENSIONERA: 10,89 MB

FILNAMN: Att coacha grupper.pdf

ISBN: 9789147107681

FÖRFATTARE: Lätt Carina

LADDA NER
LÄSA ONLINE

Att coacha grupper | Bonnierledarskap.se

Att coacha grupper och team är på väg att bli lika vanligt som att coacha individer. Skillnaden är förstås att det är en välfungerande och effektiv grupp som är målet för coachingen, snarare än varje individs upplevelse. Under kursen varvar vi teori och praktik, ...

Coacha team - Akademi Coachstjärnan AB

Individuell utveckling med gruppens alla möjligheter. Individuell coachning i grupp innebär att varje deltagare genomför en egen utvecklingsresa i en grupp om sex deltagare där alla strävar mot ett gemensamt mål: att bli bättre ledare i den egna vardagen.

RELATERADE BÖCKER