Vi var rovdjur

Vill du läsa Vi var rovdjur pdf boken online? Bra val. Den här boken skrevs av författaren Sara Stridsberg. Att läsa Vi var rovdjur online är nu så enkelt!

Rsfoodservice.se Vi var rovdjur Image

Får jag presentera din syster. Jag har ingen syster, sa jag. Nu har du det. Visst är hon söt?, sa far och vi betraktade henne som ett enda öga. Hennes ansikte blev långsamt rosa, och jag hade faktiskt inte sett något sötare, men det sa jag inte. Hon liknade en docka, eller en blomma. Har hon ett namn? Jag heter Johnny om du måste veta. Undergången är aldrig vackrare än hos Sara Stridsberg, skrev Expressens Anina Rabe i och med utgivningen av Stridsbergs roman Kärlekens Antarktis. Här möter vi den kringflackande John och hans två medpassagerare. De sätts att dela baksäte, men är främlingar - eller systrar? En febrig sommar 1982, i den regntunga skogen och vid spegelblanka sjöar, väcks en samhörighet dem emellan. Vi var rovdjur är en finstämd och gåtfull berättelse, men med en ständig närvaro av ett underliggande hot.

INFORMATION

DIMENSIONERA: 7,42 MB

FILNAMN: Vi var rovdjur.pdf

ISBN: 9789175894126

FÖRFATTARE: Sara Stridsberg

LADDA NER
LÄSA ONLINE

Biblioteken i Herrljunga och Ljung : Vi var rovdjur

I Afrika pratar man om The big five, vilket är fem stora djur: elefant, noshörning, buffel, lejon och leopard.I Sverige pratar vi också om de stora fem, men då menar vi de fem största rovdjuren, som är varg, lodjur, brunbjörn, järv och kungsörn.

Svenska stora rovdjur - Världsnaturfonden WWF

Vi var rovdjur är en finstämd och gåtfull berättelse, med den ständiga närvaron av ett underliggande hot. »En drömlik realism präglar Sara Stridsbergs vackra och ganska makabra novell "Vi var rovdjur", där en fjortonårig flicka på evig bilresa med sin pappa plötsligt får en syster. […] Både tung och vacker liten ask«

RELATERADE BÖCKER