Vi var rovdjur

Vi var rovdjur är en bra bok. Den här boken skrevs av författaren Sara Stridsberg. På vår hemsida rsfoodservice.se kan du läsa boken Vi var rovdjur online.

Rsfoodservice.se Vi var rovdjur Image

Får jag presentera din syster. Jag har ingen syster, sa jag. Nu har du det. Visst är hon söt?, sa far och vi betraktade henne som ett enda öga. Hennes ansikte blev långsamt rosa, och jag hade faktiskt inte sett något sötare, men det sa jag inte. Hon liknade en docka, eller en blomma. Har hon ett namn? Jag heter Johnny om du måste veta. Undergången är aldrig vackrare än hos Sara Stridsberg, skrev Expressens Anina Rabe i och med utgivningen av Stridsbergs roman Kärlekens Antarktis. Här möter vi den kringflackande John och hans två medpassagerare. De sätts att dela baksäte, men är främlingar - eller systrar? En febrig sommar 1982, i den regntunga skogen och vid spegelblanka sjöar, väcks en samhörighet dem emellan. Vi var rovdjur är en finstämd och gåtfull berättelse, men med en ständig närvaro av ett underliggande hot.

INFORMATION

DIMENSIONERA: 2,62 MB

FILNAMN: Vi var rovdjur.pdf

ISBN: 9789175894126

FÖRFATTARE: Sara Stridsberg

LADDA NER
LÄSA ONLINE

A ROOM OF MY OWN: Vi var rovdjur - Blogger

Fakta om varg Inventeringen 2018/19 visade att det finns cirka 300 vargar i Sverige. Det är en marginell förändring från vintern innan, då inventeringen visade cirka 305 vargar.

Svenska stora rovdjur - Världsnaturfonden WWF

Stora rovdjur var mycket ovanliga i södra Sverige för bara tjugo år sedan. Men nuförtiden är rovdjur inte längre lika ovanliga i Skåne. Varg, lodjur och kungsörn har blivit vanligare i takt med att rovdjurspopulationerna har ökat i Sverige.

RELATERADE BÖCKER