Vi var rovdjur

Vill du läsa Vi var rovdjur pdf boken online? Bra val. Den här boken skrevs av författaren Sara Stridsberg. Att läsa Vi var rovdjur online är nu så enkelt!

Rsfoodservice.se Vi var rovdjur Image

Får jag presentera din syster. Jag har ingen syster, sa jag. Nu har du det. Visst är hon söt?, sa far och vi betraktade henne som ett enda öga. Hennes ansikte blev långsamt rosa, och jag hade faktiskt inte sett något sötare, men det sa jag inte. Hon liknade en docka, eller en blomma. Har hon ett namn? Jag heter Johnny om du måste veta. Undergången är aldrig vackrare än hos Sara Stridsberg, skrev Expressens Anina Rabe i och med utgivningen av Stridsbergs roman Kärlekens Antarktis. Här möter vi den kringflackande John och hans två medpassagerare. De sätts att dela baksäte, men är främlingar - eller systrar? En febrig sommar 1982, i den regntunga skogen och vid spegelblanka sjöar, väcks en samhörighet dem emellan. Vi var rovdjur är en finstämd och gåtfull berättelse, men med en ständig närvaro av ett underliggande hot.

INFORMATION

DIMENSIONERA: 1,43 MB

FILNAMN: Vi var rovdjur.pdf

ISBN: 9789175894126

FÖRFATTARE: Sara Stridsberg

LADDA NER
LÄSA ONLINE

PDF Våra svenska rovdjur - Djurskyddet

De sätts att dela baksäte, men är främlingar - eller systrar? En febrig sommar 1982, i den regntunga skogen och vid spegelblanka sjöar, väcks en samhörighet dem emellan. Vi var rovdjur är en finstämd och gåtfull berättelse, men med en ständig närvaro av ett underliggande hot.

Stora rovdjur | Länsstyrelsen Skåne

Webbplatsen använder sig av kakor (cookies) för olika funktioner och för att ge en bra användarupplevelse. Information om våra kakor. Jag förstår

RELATERADE BÖCKER