Virka : steg för steg

Virka : steg för steg är en bra bok. Den här boken skrevs av författaren Sally Harding. På vår hemsida rsfoodservice.se kan du läsa boken Virka : steg för steg online.

Rsfoodservice.se Virka : steg för steg Image

Virka - steg för steg passar både nybörjare och vana virkare som vill lära sig mer, och kan även fungera utmärkt som referensbok för de riktigt avancerade virkarna. Boken lotsar dig genom grundtekniker och grundmaskor som även innefattar virkningens typiska förkortningar och symboler. Om du är nybörjare kan du börja med att bekanta dig med redskap och material, exempelvis hur man håller i virknålen och hur man virkar ett grundvarv av luftmaskor. Så snart du kan grunderna kan du röra dig fritt mellan de olika kapitlen, finputsa någon teknik eller utveckla ett mönster du gillar. Sedan är du redo att virka något av projekten längst bak i boken. I kapitlet "Projekt" ges beskrivningar på plagg och föremål av olika svårighetsgrad där du får chans att pröva dina virkkunskaper. I det sista kapitlet får du veta mer om montering och efterarbete, som hur man syr fast knappar, hakar och ögon. Virka - steg för steg innehåller tydliga instruktioner och bildserier för över 100 tekniker och virkmönster, allt du behöver veta för att både komma igång och utveckla dina kunskaper. SALLY HARDING är virkexpert, författare och designer. Hon föddes i USA men bor numera i London. Harding har varit redaktör i Vogue Knitting sedan 1982 och har tillsammans med den hyllade designern Kaffe Fassett gett ut flera böcker om virkning genom åren.

INFORMATION

DIMENSIONERA: 2,67 MB

FILNAMN: Virka : steg för steg.pdf

ISBN: 9789186289898

FÖRFATTARE: Sally Harding

LADDA NER
LÄSA ONLINE

Virka : steg för steg - Böcker - CDON.COM

Steg för steg-beskrivning virkad mössa Jag virkade en gul liten vår-mössa till min kompis son för ett tag sedan. Fler mössor kommer det virkas under våren så jag tänkte visa hur jag gör för att få en snygg "övergång" mellan raderna.

Lär dig vika servetter enkelt steg för steg | shop.duni.se

Virkade trollsländor - steg för steg-beskrivning Via Händer på Haga (som jag hittade via handverkarna ) så hittade jag en video hur man gör dessa trollsländor. Jag utgick från den men har gjort några ändringar.

RELATERADE BÖCKER