Spökljus

Spökljus-boken skrevs 2017-10-20 av författaren Tobias Alfredsson. Du kan läsa Spökljus-boken i PDF, ePUB, MOBI på vår hemsida rsfoodservice.se. Du hittar också andra böcker av författaren Tobias Alfredsson.

Rsfoodservice.se Spökljus Image

Joshua Miller är chef för "Projektet", ett NASA-program med syftet att avslöja universums sanna natur. Utan förvarning lägger regeringen ner det, men till Joshuas stora förvåning går istället katolska kyrkan in med pengar och kräver att projektet ska fullbordas.Allt verkar kopplat till en traumatisk upplevelse Joshua hade som barn, då en lekkamrat försvann. Något han enbart berättade om för ortens präst, fader Camilloni. Nu är Camilloni tillbaka med Vatikanens hela politiska tyngd bakom sig, och Joshua sugs in i en historia med spöken, kvantmekanik och uråldriga hemligheter.

INFORMATION

DIMENSIONERA: 1,55 MB

FILNAMN: Spökljus.pdf

ISBN: 9789188511713

FÖRFATTARE: Tobias Alfredsson

LADDA NER
LÄSA ONLINE

Struten: Finns det spöken? | UR Play

Spökljus : Författare: Tobias Alfredsson: Språk: Svenska : Releasedatum: 2017-10-20 : Serie: - Nedan information kommer från CNET, CDON.COM kan inte garantera att denna information är korrekt. Skriv en recension. Läs vår policy för recensioner och omdömen. Antal recensioner: 0 ...

Spökskeppet: Den Flygande Holländaren. | Magi, mystik och ...

Finns det verkligen spöken? Ann börjar i omgivningen, för visst finns det en gammal spökhistoria som ruvar helt nära huset? En om ett spökljus. Vad kan ett spökljus förklaras med och varför blir vi så lätt rädda? Det är väl inte så smart att bli rädd, det är ju mest jobbigt. Men det finns visst en förklaring till det också.

RELATERADE BÖCKER