Med universum i mitt blodomlopp : poesi från verkligheten

Med universum i mitt blodomlopp : poesi från verkligheten-boken skrevs 2019-09-04 av författaren Alexandra Brixemar. Du kan läsa Med universum i mitt blodomlopp : poesi från verkligheten-boken i PDF, ePUB, MOBI på vår hemsida rsfoodservice.se. Du hittar också andra böcker av författaren Alexandra Brixemar.

Rsfoodservice.se Med universum i mitt blodomlopp : poesi från verkligheten Image

Under ledning av bland annat Rupi Kaur har så kallad instapoesi kommit att bli ett internationellt fenomen. Det här är en ny form av poesi och i den här boken får du min version och tolkning av den. Att samla texter från livets alla skeenden har gett mig en samling som rymmer allt från avgrundsdjupt mörker till skinande sol. En samling som omfattar brustna hjärtan och ändlös kärlek, sviter av övergrepp och våld, ångest och lycka. Det är en samling jag vill dela dig, för att du helhjärtat och genuint ska få möta mig i allt det som kommer med att vara människa, och förhoppningsvis hitta egna ord som varit borttappade.

INFORMATION

DIMENSIONERA: 6,68 MB

FILNAMN: Med universum i mitt blodomlopp : poesi från verkligheten.pdf

ISBN: 9789176993057

FÖRFATTARE: Alexandra Brixemar

LADDA NER
LÄSA ONLINE

Poési | Univerthabitat

En person, ett öde - dokumentära berättelser från Sverige och världen. Ansvarig utgivare: Caroline Pouron - Listen to Verkligheten i P3 instantly on your tablet, phone or browser - no downloads needed.

poesi - häftad | Adlibris

Med universum i mitt blodomlopp: Poesi från verkligheten E-bok av Alexandra Brixemar E-bok , Svenska, 2019-09-19

RELATERADE BÖCKER