Spänning och spioner

Vill du läsa Spänning och spioner pdf boken online? Bra val. Den här boken skrevs av författaren Jan Broberg. Att läsa Spänning och spioner online är nu så enkelt!

Rsfoodservice.se Spänning och spioner Image

Spionromanen och den politiska thrillern har alltid varit en central del av spänningslitteraturen, men det är också en genre som lockat till sig några av litteraturens främsta namn: Le Carré, Ambler, Deighton. På ett bildat och lättillgängligt sätt guidar en av Sveriges främsta experter på populärlitteratur läsaren genom en lika mångbottnad som populär genre. Jan Broberg (1932-2012) var en Sveriges främsta experter på kriminallitteratur. Han var även författare i egen rätt och publicerade under sitt liv en rad böcker om deckarlitteratur. Han var med att grunda Svenska Deckarakademin 1971.

INFORMATION

DIMENSIONERA: 2,36 MB

FILNAMN: Spänning och spioner.pdf

ISBN: 9788711956274

FÖRFATTARE: Jan Broberg

LADDA NER
LÄSA ONLINE

Hur Funkar Det? - Spänning, ström, resistans och effekt ...

Pris: 240 kr. Häftad, 2019. Skickas inom 7-10 vardagar. Köp Spänning och spioner av Jan Broberg på Bokus.com.

Spöken och spioner - Katarina Mazetti - kartonnage ...

Jan Broberg, född 9 december 1932 i Malmö, död 29 mars 2012 [1] i Lund, var en svensk litteraturkritiker, författare och litteraturhistoriker.Broberg var en av Sveriges främsta deckarexperter och medgrundare av samt en av förgrundsgestalterna när Svenska Deckarakademin grundades 1971. Sedan dess ägnade han sig bl.a. åt att redigera olika deckarantologier och delta i juryn som delar ut ...

RELATERADE BÖCKER