Under floden - del 1

Vill du läsa Under floden - del 1 pdf boken online? Bra val. Den här boken skrevs av författaren Staffan Nordstrand. Att läsa Under floden - del 1 online är nu så enkelt!

Rsfoodservice.se Under floden - del 1 Image

Prim lever i en fattig by i Laos som tycks vara ljusår ifrån de lockande turistparadisen. Hon har förlorat sina vänner till människohandlare och hennes farfar smugglar vapen. Det tunga försörjningsansvaret i familjen landar på Prims mamma. Hon hjälper amerikanska agenter att söka efter kvarlevor från kriget - något som får överväldigande konsekvenser för alla inblandade. När Prim till slut tvingas lämna hembyn hamnar hon på en uppfostringsläger i norra Thailand, och sedan vidare till Phuket på grund av tsunamin. Det visar sig att paradisets skuggor döljer en mörk värld. En värld som de flesta besökare aldrig får se ... "Floden" är en serie dokumentära spänningsromaner om semesterparadisens mörka sida. Staffan Nordstrand är en svensk författare från Stockholm. Han arbetade under en längre tid inom byggbranschen och blev år 2005 chef för ett projekt i Thailand. Detta ledde till att han bestämde sig för att sprida kunskap om landets problem med människohandel och prostitution. I hans dokumentära romaner finns platser som plockats från verkligheten, då han själv hamnat i farliga områden under sin faktainsamling.

INFORMATION

DIMENSIONERA: 6,77 MB

FILNAMN: Under floden - del 1.pdf

ISBN: 9788726363319

FÖRFATTARE: Staffan Nordstrand

LADDA NER
LÄSA ONLINE

Längs floden under Qingmingfestivalen - Wikipedia

Under floden bygger på verkliga livsöden. Personerna i boken har fått andra namn, men alla platser finns i verkligheten som de är beskrivna i boken. Under floden är första delen i Floden-trilogin om den grymma verkligheten bakom fasaden till våra asiatiska turistparadis. Staffan Nordstrand är byggbolagschefen som blev författare.

Under floden - Staffan Nordstrand - Pocket | Bokus

Pris: 55 kr. pocket, 2012. Skickas inom 3-4 vardagar. Köp boken Under floden av Staffan Nordstrand (ISBN 9789186505165) hos Adlibris. Fraktfritt över 169 kr Alltid bra priser och snabb leverans. | Adlibris

RELATERADE BÖCKER