Under floden - del 1

Under floden - del 1-boken skrevs 2020-01-09 av författaren Staffan Nordstrand. Du kan läsa Under floden - del 1-boken i PDF, ePUB, MOBI på vår hemsida rsfoodservice.se. Du hittar också andra böcker av författaren Staffan Nordstrand.

Rsfoodservice.se Under floden - del 1 Image

Prim lever i en fattig by i Laos som tycks vara ljusår ifrån de lockande turistparadisen. Hon har förlorat sina vänner till människohandlare och hennes farfar smugglar vapen. Det tunga försörjningsansvaret i familjen landar på Prims mamma. Hon hjälper amerikanska agenter att söka efter kvarlevor från kriget - något som får överväldigande konsekvenser för alla inblandade. När Prim till slut tvingas lämna hembyn hamnar hon på en uppfostringsläger i norra Thailand, och sedan vidare till Phuket på grund av tsunamin. Det visar sig att paradisets skuggor döljer en mörk värld. En värld som de flesta besökare aldrig får se ... "Floden" är en serie dokumentära spänningsromaner om semesterparadisens mörka sida. Staffan Nordstrand är en svensk författare från Stockholm. Han arbetade under en längre tid inom byggbranschen och blev år 2005 chef för ett projekt i Thailand. Detta ledde till att han bestämde sig för att sprida kunskap om landets problem med människohandel och prostitution. I hans dokumentära romaner finns platser som plockats från verkligheten, då han själv hamnat i farliga områden under sin faktainsamling.

INFORMATION

DIMENSIONERA: 9,84 MB

FILNAMN: Under floden - del 1.pdf

ISBN: 9788726363319

FÖRFATTARE: Staffan Nordstrand

LADDA NER
LÄSA ONLINE

Ljudbok › Under floden - del 1 › Lyssna gratis i 14 dagar ...

En flod eller älv är ett större vattendrag som med större eller mindre hastighet rinner från högre till lägre höjd och vanligen mynnar ut i havet eller i en större insjö. [1] [2] Floder spelar stor roll för allt levande, eftersom de ingår som en viktig del i vattnets kretslopp.Floder kan vara källor för bevattning, utgöra transportleder och skapa kraften i elproduktion.

Under floden - del 1 (Lydbog MP3, 2020) • Se priser (5 ...

Säsong 1 — Avsnitt 4. Mona Lisas leende. Lör 21 mar • 43 min. Publicerad Lör 21 mar 02:00. 43 min. Sarah noterar att, trots det gått många år sedan kriget tog slut, så är såren inte läkta. Det vilar fortfarande en skugga av sorg över staden. Vi följer livet på herrgården Ash Park under 1950-talet.

RELATERADE BÖCKER