Träd, kärlek och andra växter

Vill du läsa Träd, kärlek och andra växter pdf boken online? Bra val. Den här boken skrevs av författaren Anne Hope Jahren. Att läsa Träd, kärlek och andra växter online är nu så enkelt!

Rsfoodservice.se Träd, kärlek och andra växter Image

"Av de många miljoner frön som faller på varje tunnland av jordens yta kommer mindre än 5 procent att börja gro. Av dem är det bara 5 procent som blir ett år gamla." Anne Hope Jahren har ägnat sitt liv åt att studera träd och växter - organismer som ofta tycks trotsa alla odds. Träd, kärlek och andra växter är hennes storslagna självbiografi. Vi får följa med från uppväxten i det kylslagna Minnesota, genom en hängiven forskarkarriär, byggandet av tre egna labb, till kärleken och nytt liv. Boken handlar om en kvinnlig forskares svåra väg för att accepteras professionellt. Men den är också en personlig och poetisk hyllning till naturen, nyfikenheten och vänskapen.

INFORMATION

DIMENSIONERA: 7,78 MB

FILNAMN: Träd, kärlek och andra växter.pdf

ISBN: 9789188659019

FÖRFATTARE: Anne Hope Jahren

LADDA NER
LÄSA ONLINE

Träd, kärlek och andra växter En av världens viktigaste ...

Träd, kärlek och andra växter En av världens viktigaste personer - mot alla odds Anne Hope Jahren, född i Minnesota, USA, är geokemist och geobiolog vid universitetet i Oslo, känd för sitt arbete med att med hjälp av stabila isotoper analysera fossila skogar daterade till eocen. År 2016 fanns hon på Time Magazines lista över "världens 100 mest inflytelserika personer".

A ROOM OF MY OWN: Träd, kärlek och andra växter

Träd, kärlek och andra växter. av Anne Hope Jahren (Bok) 2018, Svenska, För vuxna. Norsk-amerikanska geobiologen Anne Hope Jahrens bok om biologi, forskning och kärlek är en poetisk och populärvetenskaplig självbiografi. Till stor del handlar den om växternas hemliga och mindre hemliga liv.

RELATERADE BÖCKER