Träd, kärlek och andra växter

Träd, kärlek och andra växter är en bra bok. Den här boken skrevs av författaren Anne Hope Jahren. På vår hemsida rsfoodservice.se kan du läsa boken Träd, kärlek och andra växter online.

Rsfoodservice.se Träd, kärlek och andra växter Image

"Av de många miljoner frön som faller på varje tunnland av jordens yta kommer mindre än 5 procent att börja gro. Av dem är det bara 5 procent som blir ett år gamla." Anne Hope Jahren har ägnat sitt liv åt att studera träd och växter - organismer som ofta tycks trotsa alla odds. Träd, kärlek och andra växter är hennes storslagna självbiografi. Vi får följa med från uppväxten i det kylslagna Minnesota, genom en hängiven forskarkarriär, byggandet av tre egna labb, till kärleken och nytt liv. Boken handlar om en kvinnlig forskares svåra väg för att accepteras professionellt. Men den är också en personlig och poetisk hyllning till naturen, nyfikenheten och vänskapen.

INFORMATION

DIMENSIONERA: 2,44 MB

FILNAMN: Träd, kärlek och andra växter.pdf

ISBN: 9789188659019

FÖRFATTARE: Anne Hope Jahren

LADDA NER
LÄSA ONLINE

Träd, kärlek och andra växter | Forskning & Framsteg

Glada träd och buskar är förutsättningen för en grönskande trädgård, och det gäller att ta hand om växterna med kärlek. Beskärning av träd och buskar är lite av en förutsättning för att de faktiskt ska trivas över tid. Genom åren har rekommendationerna kring beskärning skiftat.

Träd, kärlek och andra växter (e-bok) av Anne H - Bokon

Träd, kärlek och andra växter / Anne Hope Jahren ; översättning: Joachim Retzlaff. Jahren, Hope (författare) Alternativt namn: Jahren, Anne Hope Alternativt namn: Jahren, Anne Hope Retzlaff, Joachim, 1952- (översättare) ISBN 9789188659019 Första utgåvan Publicerad: Stockholm : Volante, [2018] Tillverkad: 2018 Svenska 355 sidor. Bok

RELATERADE BÖCKER