Liv att dela : sånger för gudstjänst

Liv att dela : sånger för gudstjänst-boken skrevs 2014-01-15 av författaren none. Du kan läsa Liv att dela : sånger för gudstjänst-boken i PDF, ePUB, MOBI på vår hemsida rsfoodservice.se. Du hittar också andra böcker av författaren none.

Rsfoodservice.se Liv att dela : sånger för gudstjänst Image

Liv att dela innehåller 15 nyskrivna sånger för gudstjänsten. Sångerna är fristående och vill komplettera den gudstjänstmusik som redan finns. De är skrivna av Johanna Olander, teolog, och Camilla Voigt, kyrkomusiker, och har vuxit fram i gudstjänstlivet i Partille församling. Musiken är lättillgänglig och texterna är inkluderande, inneslutande och skapar igenkänning. De är användbara i stora och små sammanhang, för alla åldrar och oavsett musikaliska förutsättningar. Till varje sång finns en tankevinjett. För någon - ord att inspireras av inför en samling eller gudstjänst. För någon annan - ord i ensamhet och avskildhet, ord för egen stund med Gud.

INFORMATION

DIMENSIONERA: 5,66 MB

FILNAMN: Liv att dela : sånger för gudstjänst.pdf

ISBN: 9789173154611

FÖRFATTARE: none

LADDA NER
LÄSA ONLINE

Gudstjänst - Missionskyrkan

"Livets sånger" är en nyskriven mässa om andlighet och Gudsnärvaro mitt i vardagen, mitt i livet. Gudstjänsten på Palmsöndagen kommer från Dalvikskyrkan ...

Gudstjänst: Här för att stanna (del 2) - Niklas Piensoho ...

RELATERADE BÖCKER