Snacka snyggt

Vill du läsa Snacka snyggt pdf boken online? Bra val. Den här boken skrevs av författaren Elaine Eksvärd. Att läsa Snacka snyggt online är nu så enkelt!

Rsfoodservice.se Snacka snyggt Image

"Den som följer Elaines råd i boken kan knappast undgå att bli en bra talare och en stimulerande konversatör." Lennart Hellspong, professor i retorik.Detta är en modern retorikbok som lyfter retoriken från talarstolen till din vardag. Vilken konversationsteknik kan göra dig till det sociala geniet, hur får du folk att gilla dig på tre minuter och hur kan man använda färg strategiskt för att påverka. Detta och mycket mer får du lära dig i boken. Målet är du ska lära dig konsten att få folk att lyssna!Författaren är en av Sveriges mest anlitade retorikkonsulter. Hon var bland annat retorikexpert i Sveriges Television och för Aftonbladet och under valet 2010. Hon har också skrivit bästsäljaren Härskarteknik den fula vägen till makt och boken Du är din generation.

INFORMATION

DIMENSIONERA: 5,77 MB

FILNAMN: Snacka snyggt.pdf

ISBN: 9789186795238

FÖRFATTARE: Elaine Eksvärd

LADDA NER
LÄSA ONLINE

Snacka snyggt : den stora boken om modern retorik - Elaine ...

Snacka Snyggt är retorikexperten i ditt öra som hjälper dig i ditt vardagssnack. Välkommen till Snacka Snyggt! Allt du behöver är något att säga, Elaine Eksvärd ser till att det landar snyggt oavsett om det är en löneförhandling, avslut med en kompis eller rädda en situation där det gått helt fel!

Snacka Snyggt - Snacka Snyggt

Snacka Snyggt! Allt du behöver är något att säga, retorikexperten Elaine Eksvärd ser till att det landar snyggt oavsett om det gäller en löneförhandling, avslut med en kompis, eller rädda en situation där det gått helt fel!

RELATERADE BÖCKER