Konsten att få andra att prestera. Praktisk handbok i coachande ledarskap

Konsten att få andra att prestera. Praktisk handbok i coachande ledarskap är en bra bok. Den här boken skrevs av författaren Kenth Åkerman. På vår hemsida rsfoodservice.se kan du läsa boken Konsten att få andra att prestera. Praktisk handbok i coachande ledarskap online.

Rsfoodservice.se Konsten att få andra att prestera. Praktisk handbok i coachande ledarskap Image

En praktisk handbok i coachande ledarskap - hur du får andra att prestera bättre. Boken ger dig grunderna i framgångsrik coachning och hur du får mer självgående medarbetare som är delaktiga i framgången. Den riktar sig till dig som chef och ledare, både inom det privata näringslivet och inom offentlig sektor. Även idrottsledare och ledare inom ideella verksamheter har nytta av tankarna, exemplen, övningarna och reflektionerna som ges. Du får bl a 26 coachverktyg, 15 fristående kapitelfrågor för din reflektion, mer än 50 exempel på användbara coachfrågor. "Konsten att prestera ger inspiration till enkla verktyg i min vardag som jag direkt kan använda. Ett litet uppslagsverk för mig som chef." Pia Bernåker, kontorschef SEB "Boken är som färskpressad juice. Inga tillsatser, inget onödigt. Du får näring i varje rad." Johannes Steinsson, entreprenör och coach "Det är en lättläst och lättförstålig tipsbok om coachning. Den väcker många tankar som får även mig som ledare och coach att växa. Boken är en bra sammanfattning av "värt att veta" om coachning och jag kommer att använda boken som ledstjärna i mitt ledarskap." Tarja Malvalehto, gruppchef Coor Service Management Några delar ur boken: Framgångsrik coachning - Coachande förhållningssätt - Värderingar styr dig - Finn din ledarskapsram - Hur motivera andra - GROW-modellen - Mål och motivation - Sätt dubbelSMART mål - Olika sätt att coacha - Coachsamtalet - De viktiga frågorna - Tre olika feedbackmodeller - Framgångsloopen för bästa resultat med mera. Den tryckta boken har fått mycket goda recensioner:"En frisk fläkt av action genomsyrar boken." Ann Arnesson, yogainstruktör, författare, Yogashala Östersund "Tack Kenth! Har precis läst din senaste bok, hittade massor av bra konkreta tips som redan hjälpt mig i yrkesutövandet, tack." Marko Latva-Nevala, Tre Kronor Försäkring AB "Många bra tips tankar och idéer. Lätta att förstå och komma igång med. Jag rekommenderar alla som har någon typ av ledaransvar att läsa boken. Oavsätt om man är chef, coach, arbetsledare eller lärare av något slag." Per Bernardson. Omr. chef/Rektor/Systemansvarig IST "Sammanfattar de enkla verktygen du behöver för att öka insikt och effekt hos dina medarbetare och din verksamhet. Du kommer att medvetandegöra medarbetarna få dem att använda mer av sin egen potential." Hans Wern, framgångskapare och affärsutvecklare Totalt 128 sidor.

INFORMATION

DIMENSIONERA: 7,36 MB

FILNAMN: Konsten att få andra att prestera. Praktisk handbok i coachande ledarskap.pdf

ISBN: 9789186439200

FÖRFATTARE: Kenth Åkerman

LADDA NER
LÄSA ONLINE

LIBRIS - Konsten att få andra att pres...

"Receptbok för ett rikare liv. Personligt ledarskap" är en inspirations- och receptbok för vardagens med- och motgångar. Boken är skriven av inspiratören och mentala coachen Kenth Åkerman och bygger på hans långa erfarenhet från utveckling av sig själv och andra i egenskap av utbildare. Åkerman är också författare bl a till den bästsäljande boken KONSTEN att få andra ATT ...

Så får du andra att prestera - Kvalitetsmagasinet

En praktisk handbok i coachande ledarskap hur du får andra att prestera bättre. Boken ger dig grunderna i framgångsrik coachning och hur du får mer självgående medarbetare som är delaktiga i framgången. Den riktar sig till dig som chef och ledare, både inom det privata näringslivet och inom offentlig sektor.

RELATERADE BÖCKER