Skriv ditt liv - handbok i livsberättande

Vill du läsa Skriv ditt liv - handbok i livsberättande pdf boken online? Bra val. Den här boken skrevs av författaren Jenny Eklund. Att läsa Skriv ditt liv - handbok i livsberättande online är nu så enkelt!

Rsfoodservice.se Skriv ditt liv - handbok i livsberättande Image

En inspirerande handbok för den som drömmer om att dokumentera sitt liv. För egen del eller för barn och släktingar.Oumbärlig och uppmuntrande! Full av handfasta råd om att börja och avsluta, om att bygga upp och strukturera och med många frågor och tips som underlättar processen att forma den egna livsberättelsen. Användbar för alla presumtiva livsberättare vare sig man vill skriva på egen hand eller tillsammans med andra. Boken är en omarbetning av "Skriv ditt liv handbok i självbiografiskt skrivande" som utkom 2006.

INFORMATION

DIMENSIONERA: 7,23 MB

FILNAMN: Skriv ditt liv - handbok i livsberättande.pdf

ISBN: 9789186743031

FÖRFATTARE: Jenny Eklund

LADDA NER
LÄSA ONLINE

Skriv ditt liv

Skriv ditt liv. Namnet Skriv ditt liv är också titeln på en handbok i livsberättande skriven av Jenny Eklund. Denna digitala kurs och handboken är två åtskilda verktyg för självbiografiskt skrivande, men som på olika sätt kompletterar varandra.

Skriv ditt liv av Jenny Eklund | Skrivskrift

Användbar för alla presumtiva livsberättare vare sig man vill skriva på egen hand eller tillsammans med andra. Boken är en omarbetning av "Skriv ditt liv handbok i självbiografiskt skrivande" som utkom 2006.

RELATERADE BÖCKER