Skriv ditt liv - handbok i livsberättande

Skriv ditt liv - handbok i livsberättande är en bra bok. Den här boken skrevs av författaren Jenny Eklund. På vår hemsida rsfoodservice.se kan du läsa boken Skriv ditt liv - handbok i livsberättande online.

Rsfoodservice.se Skriv ditt liv - handbok i livsberättande Image

En inspirerande handbok för den som drömmer om att dokumentera sitt liv. För egen del eller för barn och släktingar.Oumbärlig och uppmuntrande! Full av handfasta råd om att börja och avsluta, om att bygga upp och strukturera och med många frågor och tips som underlättar processen att forma den egna livsberättelsen. Användbar för alla presumtiva livsberättare vare sig man vill skriva på egen hand eller tillsammans med andra. Boken är en omarbetning av "Skriv ditt liv handbok i självbiografiskt skrivande" som utkom 2006.

INFORMATION

DIMENSIONERA: 3,23 MB

FILNAMN: Skriv ditt liv - handbok i livsberättande.pdf

ISBN: 9789186743031

FÖRFATTARE: Jenny Eklund

LADDA NER
LÄSA ONLINE

Skriv ditt liv

Skriv ditt liv - handbok i livsberättande av Jenny Eklund. Premiss förlag. ISBN 978-91-86743-03-1 Ett lättsamt och oprenteniöst sätt att närma sig ämnet med många uppmuntrande ord till den som är ovan att skriva och berätta om sig själv. Lämplig för studiecirkel och berättargrupp.

Skriv om ditt liv | Eva Bergengren - skribent

Skriv ditt liv är distanskursen för dig som vill ge dig själv tid att skriva utifrån ditt eget liv. Kursen ger dig tillräckliga verktyg för att kunna färdigställa ditt påbörjade projekt. Läsårets kurs 20/21 är fullbokad.

RELATERADE BÖCKER