Stendöd i Prag och lite till

Stendöd i Prag och lite till är en bra bok. Den här boken skrevs av författaren Annika Bengtsson. På vår hemsida rsfoodservice.se kan du läsa boken Stendöd i Prag och lite till online.

Rsfoodservice.se Stendöd i Prag och lite till Image

Karin sträcker sig efter Görans hand, men den är redan upptagen. Av Karins bästa vän Lena, som tvingat sig med på deras resa till Prag. Karin blir både svartsjuk och förnärmad. Hon bestämmer sig för att ge Lena en läxa så att hon håller sig borta från andras män. Mammas moster Carla är på väg att förstöra Antons tolvårsdag rejält, bara genom att finnas till. Även här smids planer på hämnd. Genom att behärska internet kan han hitta recept på det mesta för att skrämma tanten på flykten. Jag har alltid avskytt min namne, Annika Bengtzon. När hon tar över mitt liv och manövrerar ut mig från mitt jobb, bestämmer jag mig för att ta tillbaka det. Ett inbrott i förlagshuset, lite fix och trix med manuset till nästa deckare - så ska hon få se på annat!

INFORMATION

DIMENSIONERA: 4,70 MB

FILNAMN: Stendöd i Prag och lite till.pdf

ISBN: 9789197945677

FÖRFATTARE: Annika Bengtsson

LADDA NER
LÄSA ONLINE

Vårweekend i Prag - Reseguiden

Stendöd i Prag och lite till E-bok av Annika Bengtsson. E-bok, Svenska, 2013-01-28 29. Ladda ned Laddas ned direkt Karin sträcker sig efter Görans hand, men den är redan upptagen. Av Karins bästa vän Lena, som tvingat sig med på deras resa till Prag. Karin blir både svartsjuk ...

Weekend i Prag - vår guide till vad man inte får missa

För några veckor sedan gav jag (Grim förlag) ut en novellsamling bestående av tre noveller, som e-bok. Nu är det snart dags för nästa. Den kommer att heta Stendöd i Prag och lite till.Det där "lite till" är de två noveller som flankerar Stendöd i Prag.Jag skrev novellen till en sommarkurs i Fridhems folkhögskola för en del år sedan.

RELATERADE BÖCKER