Stendöd i Prag och lite till

Stendöd i Prag och lite till-boken skrevs 2013-01-28 av författaren Annika Bengtsson. Du kan läsa Stendöd i Prag och lite till-boken i PDF, ePUB, MOBI på vår hemsida rsfoodservice.se. Du hittar också andra böcker av författaren Annika Bengtsson.

Rsfoodservice.se Stendöd i Prag och lite till Image

Karin sträcker sig efter Görans hand, men den är redan upptagen. Av Karins bästa vän Lena, som tvingat sig med på deras resa till Prag. Karin blir både svartsjuk och förnärmad. Hon bestämmer sig för att ge Lena en läxa så att hon håller sig borta från andras män. Mammas moster Carla är på väg att förstöra Antons tolvårsdag rejält, bara genom att finnas till. Även här smids planer på hämnd. Genom att behärska internet kan han hitta recept på det mesta för att skrämma tanten på flykten. Jag har alltid avskytt min namne, Annika Bengtzon. När hon tar över mitt liv och manövrerar ut mig från mitt jobb, bestämmer jag mig för att ta tillbaka det. Ett inbrott i förlagshuset, lite fix och trix med manuset till nästa deckare - så ska hon få se på annat!

INFORMATION

DIMENSIONERA: 5,99 MB

FILNAMN: Stendöd i Prag och lite till.pdf

ISBN: 9789197945677

FÖRFATTARE: Annika Bengtsson

LADDA NER
LÄSA ONLINE

Fakta om Prag - inför resan | Prag.se

Klimatet i Tjeckien och Prag påminner om det klimat vi har här hemma i Norden. Däremot är det lite varmare i Prag på somararna och något kallare på vintrarna. Under juni, juli och augusti ligger temperaturen i Prag runt 25 grader. Lagom för storstadssemester. Valuta. Valutan i Tjeckien och Prag heter Koruna,CZK.

Ladda ner Stendöd i Prag och lite till av Annika Bengtsson ...

För några veckor sedan gav jag (Grim förlag) ut en novellsamling bestående av tre noveller, som e-bok. Nu är det snart dags för nästa. Den kommer att heta Stendöd i Prag och lite till.Det där "lite till" är de två noveller som flankerar Stendöd i Prag.Jag skrev novellen till en sommarkurs i Fridhems folkhögskola för en del år sedan.

RELATERADE BÖCKER