Dödsäsong

Dödsäsong är en bra bok. Den här boken skrevs av författaren Mats Dahlquist,Johan Elfner. På vår hemsida rsfoodservice.se kan du läsa boken Dödsäsong online.

Rsfoodservice.se Dödsäsong Image

Verbier, den exklusiva skidorten i Schweiz med fantastisk skidåkning och världens bästa offpist-områden. Till synes en perfekt tillvaro där ett intensivt festande på nätterna med droger, sprit och sex börjar på Club Noir. Men när det går överstyr följer våldet, och när det eskalerar går ingen säker. Dessutom har någon hittat det perfekta mordvapnet och Verbier kan förskonas från några onyttiga och obehagliga individer. Dödsäsong är en genomtänkt spänningsroman med svart humor och starka karaktärer som bergsguiden Dieter, den kriminelle klubbägaren Hector och knarkkungens barnbarn Stella. Följ med på en hisnande resa från Amsterdams krogliv till dödliga laviner i Verbier, via Paris och Singapore. Vi får uppleva jetsetlivets mörka sidor som med action och uppgörelser i den undre världen ger en fartfylld thriller med oväntade vändningar till sista andetaget. Johan Elfner och Mats Dahlqvist är gamla vänner som under en skidresa i Verbier bestämde sig för att skriva en bok tillsammans. Johan driver ett Bed & Breakfast i Amsterdam. Mats, bosatt i Paris, jobbar som konsult och headhunter. Passionen för skidåkning och författardrömmar ledde till spänningsromanen Dödsäsong, som är första boken i en serie.

INFORMATION

DIMENSIONERA: 10,59 MB

FILNAMN: Dödsäsong.pdf

ISBN: 9789176975503

FÖRFATTARE: Mats Dahlquist,Johan Elfner

LADDA NER
LÄSA ONLINE

Dödsäsong. Hoi Förlag Shop

8. På liv och död Säsong 2 — Avsnitt 8. På liv och död. 17 dec 2019 • 14 min. Publicerad Tis 17 dec 2019 19:20. 14 min. Lis liv står på spel. Lionel och Greger gör allt de kan för att få tillbaka henne. Signalen mellan dimensionerna blir svagare och de måste hitta en lösning innan den försvinner helt. Del 8 av 8. UR.

Bertils kommentarer: Dödsäsong

Dödsäsong - Hitta lägsta pris hos PriceRunner Jämför priser (uppdaterade idag) från 4 butiker Betala inte för mycket - SPARA på ditt inköp nu!

RELATERADE BÖCKER