Mörk borg. Standardutgåva

Mörk borg. Standardutgåva-boken skrevs 2020-02-25 av författaren Pelle Nilsson. Du kan läsa Mörk borg. Standardutgåva-boken i PDF, ePUB, MOBI på vår hemsida rsfoodservice.se. Du hittar också andra böcker av författaren Pelle Nilsson.

Rsfoodservice.se Mörk borg. Standardutgåva Image

MÖRK BORG är ett nattsvart, apokalyptiskt fantasyrollspel om förlorade själar och dårar som söker vedergällning, förlåtelse eller de sista skatterna i en blek och döende värld. Vem är du? Gravplundraren med spruckna naglar och skimrande silver? Esoterikern som tror att undergången går att stoppa? Ge dig i kast med kraftslukande nekromagiker, smygande skelettkrigare och knivhuggande lyktgubbar. Vandra genom De Olyckligt Odödas Dal, katakomberna under Bergen Chrypt eller den hemsökta Sarkash-skogen. Men lämna hoppet hemma - världens grymma öde är förseglat och alla dina fåfänga försök till hjältedåd är dömda att sluta i ond, bråd död. Eller? MÖRK BORG är ett komplett rollspel i OSR-genren, som antingen kan spelas i sin helhet eller plundras på idéer till ditt egna hemmabygge. Regelsystemet kan enkelt göras kompatibelt med de flesta versioner av världens största rollspel. I boken finner du: - En översiktlig beskrivning av den döende världen. Från De Tvehövdade Basiliskernas gotiska katedral i Galgenbeck och blodfurstinnan Anthelias kalkstenspalats, till dödsfälten i Graven-Tosk och de karga ödemarkerna i Kergüs. - Nechrubels nedräkning, som avgör exakt hur snabbt världen går under. - 20 ockulta Krafter som låter dig förvrida verkligheten, och lika många magiska katastrofer när du misslyckas totalt. - Frivilliga regler som ger mer djup till spelet. Järtecken låter dig vända otur till tur i svåra lägen. Det finns Klasser med unika förmågor och egenheter, och tabeller som blåser liv i din rollperson. - 12 varelser att mördas av. - Spelledarverktyg med tabeller för kadaverplundring, ockulta skatter, äventyrsgnistor, grottgenerering och annat djävulskap. - Introduktionsäventyret Svartsörja, där ni undersöker en bortglömd del av Skuggkungens gigantiska ruinpalats. Kannibalmagiker, giftmånglare från bortom tomheten och hungriga tarmvarelser väntar. MÖRK BORG är konstruerat av Pelle Nilsson (Ockult Örtmästare Games) och Johan Nohr (Stockholm Kartell). Spelet ges ut av Fria Ligan förlag och finns på både på svenska och engelska - den engelska texten är bearbetad av Patrick Stuart (Veins of the Earth, Silent Titans).

INFORMATION

DIMENSIONERA: 5,65 MB

FILNAMN: Mörk borg. Standardutgåva.pdf

ISBN: 9789188805652

FÖRFATTARE: Pelle Nilsson

LADDA NER
LÄSA ONLINE

Mörk borg. Standardutgåva - Pelle Nilsson - inbunden ...

MÖRK BORG, Stockholm. 1,172 likes · 199 talking about this. DEATH BY DICE

Fria Ligan | Mörk Borg

Maltig, något rostad smak med inslag av mörk sirap, kavring, torkad frukt och pomerans. Serveras vid 8-10°C som sällskapsdryck, eller till rätter av fläsk-, lamm- eller nötkött.

RELATERADE BÖCKER