Enhet

Enhet-boken skrevs 2008-08-26 av författaren Ninni Holmqvist. Du kan läsa Enhet-boken i PDF, ePUB, MOBI på vår hemsida rsfoodservice.se. Du hittar också andra böcker av författaren Ninni Holmqvist.

Rsfoodservice.se Enhet Image

Det är tidig vår den dag Dorrit Weger skrivs in på Reservbanksenheten för biologiskt material för att ställa upp på medicinska och psykologiska tester samt donera organ, ett efter ett, tills hon anmäls för "slutdonation". Dorrit finner paradoxalt nog tillvaron på Enheten ganska trösterik, men när hon träffar en man inne på Enheten och dessutom blir gravid med denne man - då blir tillvaron på Enheten lika olidlig som den framstår för oss på utsidan. Abort och slutdonation? Adoption och slutdonation? Eller flykt och...? Ja, vad? Ninni Holmqvist debuterar som romanförfattare med en både isande och medkännande berättelse som ger en otäck bild av cyniskt nyttotänkande förklätt till omsorg.

INFORMATION

DIMENSIONERA: 8,51 MB

FILNAMN: Enhet.pdf

ISBN: 9789113019925

FÖRFATTARE: Ninni Holmqvist

LADDA NER
LÄSA ONLINE

Om Hitta min iPhone är offline eller inte fungerar - Apple ...

Det går att ha upp till 8 st Mobilt BankID per enhet men bara ett Mobilt BankID per person. Exempelvis kan en hel familj "dela" på t ex en Ipad. När du ska använda en enhet som har flera Mobilt BankID installerat behöver du ändra så att rätt Mobilt BankID används vilket kännetecknas av ditt personnummer.

enhet - översättning - Svenska-Finska Ordbok - Glosbe

Konverterare för flera mått, vikter och temperatur. / Converters for measures, weights and temperature

RELATERADE BÖCKER