Gubbvarning!

Gubbvarning! är en bra bok. Den här boken skrevs av författaren Lennie Norman. På vår hemsida rsfoodservice.se kan du läsa boken Gubbvarning! online.

Rsfoodservice.se Gubbvarning! Image

En kul bok om gubbars vanor och ovanor. Här kan du testa din gubbfaktor och bli rejält nedslagen i skorna! Eller få lite tröst genom att läsa om fördelarna med att vara gubbe ...Du vet att du är gubbe när ...... du fungerar som en IBM från 1986: minimalt internminne, kraschad hårddisk och en mjukvara utan powerpoint.... folk hälsar på dig och samtidigt lägger huvudet lite på sned.... uttrycket "lilla döden" för orgasm inte längre är en metafor utan en klart skrämmande möjlighet.... dina inre resor bara sker med hjälp av fiberoptik och ballongsprängningar.... du vet skillnaden mellan Volvo s60 och Volvo s80.Fördelar med att vara gubbe är ...... acne känns inte längre som något överhängande problem.... det går åt mindre schampo.... det räcker med en snaps istället för tre.... det går mycket fortare tills det blir sommar igen.... risken för pinsam erektion på stranden är som bortblåst.Dessa sanningar baseras på mångårig och gedigen erfarenhet. En varningsbok eller hjälpande hand för alla med gubbtendenser. Lennie Norman, en av våra mest erfarna ståuppkomiker, bjuder på sina bästa oneliners och personliga livsbetraktelser om att bli äldre. Gubbvarning! är illustrerad med Hans Lindströms träffsäkra bilder.

INFORMATION

DIMENSIONERA: 9,46 MB

FILNAMN: Gubbvarning!.pdf

ISBN: 9789143513240

FÖRFATTARE: Lennie Norman

LADDA NER
LÄSA ONLINE

Lennie Norman - Gubbvarning Live | Lorensbergsteatern

Hos Adlibris hittar du miljontals böcker och produkter inom gubbvarning Vi har ett brett sortiment av böcker, garn, leksaker, pyssel, sällskapsspel, dekoration och mycket mer för en inspirerande vardag. Alltid bra priser, fri frakt från 169 kr och snabb leverans. | Adlibris

Lennie Norman åker ut på turnén "Gubbvarning live ...

Gubbvarning Live kommer under våren 2018 ge sig ut på en rikstäckande Sverigeturné. LENNIE NORMAN, musiker och legendarisk ståuppare, sågs senast i showen "Lennie Skifs - Still Crazy" som gick för fullsatta hus på Restaurang Tyrol i Stockholm och i våras gjorde showen tillsammans med Robert Wells Standup - Sitdown succé runt om i Sverige.

RELATERADE BÖCKER