Gubbvarning!

Gubbvarning!-boken skrevs 2011-10-26 av författaren Lennie Norman. Du kan läsa Gubbvarning!-boken i PDF, ePUB, MOBI på vår hemsida rsfoodservice.se. Du hittar också andra böcker av författaren Lennie Norman.

Rsfoodservice.se Gubbvarning! Image

En kul bok om gubbars vanor och ovanor. Här kan du testa din gubbfaktor och bli rejält nedslagen i skorna! Eller få lite tröst genom att läsa om fördelarna med att vara gubbe ...Du vet att du är gubbe när ...... du fungerar som en IBM från 1986: minimalt internminne, kraschad hårddisk och en mjukvara utan powerpoint.... folk hälsar på dig och samtidigt lägger huvudet lite på sned.... uttrycket "lilla döden" för orgasm inte längre är en metafor utan en klart skrämmande möjlighet.... dina inre resor bara sker med hjälp av fiberoptik och ballongsprängningar.... du vet skillnaden mellan Volvo s60 och Volvo s80.Fördelar med att vara gubbe är ...... acne känns inte längre som något överhängande problem.... det går åt mindre schampo.... det räcker med en snaps istället för tre.... det går mycket fortare tills det blir sommar igen.... risken för pinsam erektion på stranden är som bortblåst.Dessa sanningar baseras på mångårig och gedigen erfarenhet. En varningsbok eller hjälpande hand för alla med gubbtendenser. Lennie Norman, en av våra mest erfarna ståuppkomiker, bjuder på sina bästa oneliners och personliga livsbetraktelser om att bli äldre. Gubbvarning! är illustrerad med Hans Lindströms träffsäkra bilder.

INFORMATION

DIMENSIONERA: 1,62 MB

FILNAMN: Gubbvarning!.pdf

ISBN: 9789143513240

FÖRFATTARE: Lennie Norman

LADDA NER
LÄSA ONLINE

gubbvarning | Adlibris

Om Tickster. Arvika Huvudkontor Magasinsgatan 8 Box 334 671 27 Arvika Göteborg Erik Dahlbergsgatan 14 411 26 Göteborg Jobba på Tickster

Gubbvarning

Pris: 149 kr. Inbunden, 2016. Skickas inom 1-3 vardagar. Köp Gubbvarning : samlingsvolym av Lennie Norman på Bokus.com. Boken har 1 läsarrecension.

RELATERADE BÖCKER