Minut för minut : min livsresa med ångest och depression till ångestfri

Minut för minut : min livsresa med ångest och depression till ångestfri-boken skrevs 2019-07-18 av författaren Kerstin Ullhed. Du kan läsa Minut för minut : min livsresa med ångest och depression till ångestfri-boken i PDF, ePUB, MOBI på vår hemsida rsfoodservice.se. Du hittar också andra böcker av författaren Kerstin Ullhed.

Rsfoodservice.se Minut för minut : min livsresa med ångest och depression till ångestfri Image

Min blogg heter www.kerstinskanslor.se Där är mitt liv som högkänslig i fokus men där skriver jag också om ångest och depression, hur jag hanterar det idag om det fladdrar förbi. Jag fokuserar på det positiva och ser varje utmaning som ett sätt att utvecklas. Och utmaningar får jag! Men hemligheten är att jag aldrig, aldrig ger upp. Och det vill jag dela med mig av till er som tänker den tanken ibland.

INFORMATION

DIMENSIONERA: 5,25 MB

FILNAMN: Minut för minut : min livsresa med ångest och depression till ångestfri.pdf

ISBN: 9789189013018

FÖRFATTARE: Kerstin Ullhed

LADDA NER
LÄSA ONLINE

depression - svenska | Adlibris

Att ens få till att packa min och barnens väskor inför en utlandsresa och all administration (pass, ev vaccin, inköp av ditt och datt) för en hjärna som fått kognitiva nedsättningar (koncentration, ljud, syn, minne) - det har gjort att flygrädslan känns som en droppe i havet att hantera. Ångest är jag mycket väl bekant med så att "bara" ha den som passagerare, vore ...

MIN PANIKÅNGEST - Fotosidan

Från och med nu ska jag satsa 110% på att bli av med ångesten för alltid. Jag ska inte stoppa den från att komma, jag ska bara inte låta den hindra mig och till slut kommer jag inse att det är jag som har makten över den, inte tvärtom. För en sak ångesten inte tänkte på när den kom till mig är att jag är jävligt envis.

RELATERADE BÖCKER