Minut för minut : min livsresa med ångest och depression till ångestfri

Minut för minut : min livsresa med ångest och depression till ångestfri är en bra bok. Den här boken skrevs av författaren Kerstin Ullhed. På vår hemsida rsfoodservice.se kan du läsa boken Minut för minut : min livsresa med ångest och depression till ångestfri online.

Rsfoodservice.se Minut för minut : min livsresa med ångest och depression till ångestfri Image

Min blogg heter www.kerstinskanslor.se Där är mitt liv som högkänslig i fokus men där skriver jag också om ångest och depression, hur jag hanterar det idag om det fladdrar förbi. Jag fokuserar på det positiva och ser varje utmaning som ett sätt att utvecklas. Och utmaningar får jag! Men hemligheten är att jag aldrig, aldrig ger upp. Och det vill jag dela med mig av till er som tänker den tanken ibland.

INFORMATION

DIMENSIONERA: 4,15 MB

FILNAMN: Minut för minut : min livsresa med ångest och depression till ångestfri.pdf

ISBN: 9789189013018

FÖRFATTARE: Kerstin Ullhed

LADDA NER
LÄSA ONLINE

Bot på naturlig väg : hjälp vid stress, ångest och depression

Rädsla och ångest - Centrum för Jungiansk Psykologi

ångest - Okiagari - att resa sig igen

Att ens få till att packa min och barnens väskor inför en utlandsresa och all administration (pass, ev vaccin, inköp av ditt och datt) för en hjärna som fått kognitiva nedsättningar (koncentration, ljud, syn, minne) - det har gjort att flygrädslan känns som en droppe i havet att hantera. Ångest är jag mycket väl bekant med så att "bara" ha den som passagerare, vore ...

RELATERADE BÖCKER