Minut för minut : min livsresa med ångest och depression till ångestfri

Vill du läsa Minut för minut : min livsresa med ångest och depression till ångestfri pdf boken online? Bra val. Den här boken skrevs av författaren Kerstin Ullhed. Att läsa Minut för minut : min livsresa med ångest och depression till ångestfri online är nu så enkelt!

Rsfoodservice.se Minut för minut : min livsresa med ångest och depression till ångestfri Image

Min blogg heter www.kerstinskanslor.se Där är mitt liv som högkänslig i fokus men där skriver jag också om ångest och depression, hur jag hanterar det idag om det fladdrar förbi. Jag fokuserar på det positiva och ser varje utmaning som ett sätt att utvecklas. Och utmaningar får jag! Men hemligheten är att jag aldrig, aldrig ger upp. Och det vill jag dela med mig av till er som tänker den tanken ibland.

INFORMATION

DIMENSIONERA: 3,19 MB

FILNAMN: Minut för minut : min livsresa med ångest och depression till ångestfri.pdf

ISBN: 9789189013018

FÖRFATTARE: Kerstin Ullhed

LADDA NER
LÄSA ONLINE

Rädsla och ångest - Centrum för Jungiansk Psykologi

Min passion är att utforska. För det första att utforska min egen livsresa med dess mål och mening, på en väg där sårbarhet, smärta, kärlek och glädje går hand i hand. För det andra att tillsammans med andra medmänniskor utforska vägar till resiliens och hållbarhet för individ, organisation och samhälle.

Min kamp till ett bättre liv | Page 9 | alkoholhjälpen

Jag gör detta i samförstånd med min psykiater, eftersom läkemedlet inte hade nån effekt och jag har trappat ner under en tid. Imovane får ta lite längre tid... Dag 11 utan alkohol Dag 6 utan SSRI. Tycker själv att min livsresa är lite spännande..... 😎 Men jag tar en dag i taget och minut för minut. Little by Little . Torn!

RELATERADE BÖCKER