Akvarieflickan

Akvarieflickan är en bra bok. Den här boken skrevs av författaren Johan Cederholm. På vår hemsida rsfoodservice.se kan du läsa boken Akvarieflickan online.

Rsfoodservice.se Akvarieflickan Image

Akvarieflickan Ida lever efter Ledarens ord i en sektliknande gemenskap. En mystisk bilolycka hemsöker hennes mardrömmar. Eller är det ett begravt minne? Övertygelsen kring att hon inte hör hemma hos Sällskapet börjar växa och en flykt tycks oundviklig. Samtidigt kämpar Rutger, kommissarien som har fallen med de försvunna personerna på sitt bord, med sitt eget plågade inre. Hans förflutna är snart ikapp.Något eller någon verkar bland befolkningen i det tysta. Vänner kan bli fiender över en natt och alla tycks ha en egen agenda i detta framtida samhälle. Akvarieflickan är en tät och mystisk deckare med inslag av sci-fi. Johan Cederholm debuterade 2017 med Gränsland. Detta är hans andra roman.

INFORMATION

DIMENSIONERA: 10,67 MB

FILNAMN: Akvarieflickan.pdf

ISBN: 9789198412789

FÖRFATTARE: Johan Cederholm

LADDA NER
LÄSA ONLINE

Akvarieflickan - Johan Cederholm - Häftad (9789198412789 ...

4.50 från Paddington handlar om ett mord där det inte finns några bevis på att något mord har begåtts, bara ett vittne.Som tur är så är detta vittne vän med miss Jane Marple, en äldre dam som hjälper till att lösa mysterium. Miss Marple tar på sig uppgiften att lösa mordet och till sin hjälp anlitar hon den ultimata hushållerskan.

PDF Kul Tur Nat Ten

På denna sida kan du läsa smakprov och köpa alla e-böcker från PulpFic förlag. Läs dina e-böcker i våra appar för iPad, iPhone & Android, eller på din Kindle. Inte helt säker på att du vill köpa en bok än? Lägg då till den i din önskelista på Bokon!

RELATERADE BÖCKER