Att trotsa smärtan : brev i urval av Martha Zamora

Vill du läsa Att trotsa smärtan : brev i urval av Martha Zamora pdf boken online? Bra val. Den här boken skrevs av författaren Frida Kahlo. Att läsa Att trotsa smärtan : brev i urval av Martha Zamora online är nu så enkelt!

Rsfoodservice.se Att trotsa smärtan : brev i urval av Martha Zamora Image

Frida Kahlo: Att trotsa smärtan i översättning av Martin Uggla och med efterord av Åsa Moberg. Frida Kahlo (1907-1954) är idag Mexikos mest berömda konstnär. Bakhålls bok innehåller ett urval (gjort av Frida Kahlokännaren Martha Zamora, i original heter boken Cartas Apasionadas) av Frida Kahlos högintressanta brev till de närmaste vännerna, till hennes första stora kärlek Alex, till långvariga väninnan Ella, till älskaren Nick, till maken Diego och andra som stod henne nära. Här för första gången på svenska.

INFORMATION

DIMENSIONERA: 4,19 MB

FILNAMN: Att trotsa smärtan : brev i urval av Martha Zamora.pdf

ISBN: 9789177423065

FÖRFATTARE: Frida Kahlo

LADDA NER
LÄSA ONLINE

Att trotsa smärtan : brev i urval av Martha Zamora ...

Brev i urval av Martha Zamora Livsglädje mitt i smärtan LIV OCH KONST. De smärtor som Frida Kahlos tavlor är fulla av fyllde också hennes brev. Men där syns också den humor som fick henna att dekorera sjukrummet med skelett.

Att trotsa smärtan : brev i urval av Martha Zamora - Frida ...

Pris: 167 kr. inbunden, 2009. Skickas inom 1-3 vardagar. Köp boken Att trotsa smärtan : brev i urval av Martha Zamora av Frida Kahlo (ISBN 9789177423065) hos Adlibris. Fraktfritt över 169 kr Alltid bra priser och snabb leverans. | Adlibris

RELATERADE BÖCKER