Budbärarens fotsteg : orientering kring texter från Gamla testamentet

Budbärarens fotsteg : orientering kring texter från Gamla testamentet är en bra bok. Den här boken skrevs av författaren Stig Fred. På vår hemsida rsfoodservice.se kan du läsa boken Budbärarens fotsteg : orientering kring texter från Gamla testamentet online.

Rsfoodservice.se Budbärarens fotsteg : orientering kring texter från Gamla testamentet Image

Budbärarens fotsteg utgör 56 andakter med utgångspunkt i Evangeliebokens förslag på gammaltestamentliga texter till kyrkoårets söndagar. I den tidigare boken Ett ljus på min stig behandlades 167 texter som bedömts lämpliga som underlag för helgmålsböner. Den här boken utgör en komplettering till Evangeliebokens övriga texter, sammanlagt 223 texter, som med fördel kan användas som underlag för personliga andakter eller förberedelser för en kommande gudstjänst.Gamla testamentets texter är inte sällan svåra att förstå och ta till sig. Avsikten med den här boken är att göra bibeltexterna mer tillgängliga genom att placera dem i tiden, belysa den historiska situationen och om möjligt säga något om hur de kom till.Stig Fred, född 1928, är pastor i Equmeniakyrkan och teologie doktor i gammeltestamentlig bibelvetenskap. Han har ett förflutet som biologi- och kemilärare, konsulent på skolöverstyrelsen och skolledare.

INFORMATION

DIMENSIONERA: 2,45 MB

FILNAMN: Budbärarens fotsteg : orientering kring texter från Gamla testamentet.pdf

ISBN: 9789163944512

FÖRFATTARE: Stig Fred

LADDA NER
LÄSA ONLINE

"Några spelar golf. Jag läser Gamla Testamentet" | Nya ...

Med reservation för slutförsäljning av rea-produkter. Rea-listan gäller 1 mars - 15 april. Wigglesworth, Smith: Guds liv i oss. Denna andaktsbok för årets alla dagar är en samling guldkorn från Smith Wigglesworths fantastiska skatt av predikningar och undervisning.

OBS! Eldsflammans Antikvariat - Uppdaterat den 28 feb 2020 ...

Att resa i tyskens fotspår gör mer än att reda ut begreppen - det för oss närmare Martin Luther själv. Text och bild Johan Ericson. 36 Budbäraren 8 2017.indd 36. BUDBÄRAREN. 2017-09-07 10:37

RELATERADE BÖCKER