Mammorna

Mammorna-boken skrevs 2019-03-11 av författaren Alexandra Pascalidou. Du kan läsa Mammorna-boken i PDF, ePUB, MOBI på vår hemsida rsfoodservice.se. Du hittar också andra böcker av författaren Alexandra Pascalidou.

Rsfoodservice.se Mammorna Image

Vi kommer från mödrarna. Alla mödrar genom historien har haft en sak gemensam - Från Moder Jord till Jungfru Maria och Moder Svea - de har sällan fått komma till tals. Tills nu. I den här boken får du möta 20 mammor bosatta i Sveriges fattigaste och mest utsatta områden, de som kallas no-go-zones . Från Rosengård till Rinkeby, från Kronogården till Kronoparken, från Hammarkullen till Gottsunda, från jordens alla hörn väver de samman världen i Sverige. Det är mammor som burit sina barn närmast hjärtat. Som väckts mitt i natten av poliser som berättar att deras barn mördats. Mammor som tvingats uppleva det värsta en mamma kan uppleva men också det bästa en mamma kan uppleva. Den här boken handlar om våldet och kampen men mest av allt om kärleken. Mödrarnas kärlek till barnen och en värld som ofta vänder dem ryggen. Den här boken ger röster åt dem som levt i tystnad och vrider strålkastarljuset mot samhällets skuggsidor. Det här är deras berättelser.

INFORMATION

DIMENSIONERA: 10,14 MB

FILNAMN: Mammorna.pdf

ISBN: 9789178898220

FÖRFATTARE: Alexandra Pascalidou

LADDA NER
LÄSA ONLINE

Mammorna - Alexandra Pascalidou - Bok | Akademibokhandeln

Med utgångspunkt i sin kritikerrosade och Augustnominerade bok Mammorna tar Alexandra Pascalidou med oss på en resa från Sveriges fattigaste förorter till världens första #metoo-bok. Följ med på en folkbildande föreläsning som börjar hos dem som är början till allt - mammorna.

Mammorna: "Det räcker med lidande och död nu" | SVT Nyheter

Dem elaka mammorna Det var en torsdagkväll som Susanne vart inbjuden till middag över hos kompisen Pernilla och hennes man. Inbjudan var till en middag som skulle äga rum dagen efter, o några andra par var också inbjudna. Susanne var en ensamstående kvinna på 45 år och lite mullig i formen. Dem andra som var inbjudna var Ullis, Helena o ...

RELATERADE BÖCKER