För såna som oss

För såna som oss-boken skrevs 2018-10-16 av författaren Henrik Karlsson,Tiina Nevala. Du kan läsa För såna som oss-boken i PDF, ePUB, MOBI på vår hemsida rsfoodservice.se. Du hittar också andra böcker av författaren Henrik Karlsson,Tiina Nevala.

Rsfoodservice.se För såna som oss Image

När förlagsredaktören Liv och den nydumpade litteraturvetaren Jens träffas på en stenmur i den grekiska natten är det ingen av dem som tror att det är något mer än ett slumpartat möte mellan två främlingar som aldrig mer kommer att ses. De känner inte ens till varandras namn. Men hemma i Sverige, i den grå vardagens klor, kommer deras vägar att korsas igen - på sätt som de aldrig kunnat föreställa sig, och med livsomvälvande konsekvenser. För såna som oss är en modern kärlekshistoria, en roman om att vara trettionånting och inse att livet inte tagit den väg man velat. Om att finna kärleken när man trodde att man redan funnit den och om att ge sig hän åt känslor som man inte har någon kontroll över. Om valet mellan att ge efter för förväntningar, eller kämpa för sina drömmar.

INFORMATION

DIMENSIONERA: 4,88 MB

FILNAMN: För såna som oss.pdf

ISBN: 9789175038544

FÖRFATTARE: Henrik Karlsson,Tiina Nevala

LADDA NER
LÄSA ONLINE

Boktipset - För såna som oss

För såna som oss är en roman om att vara trettionånting och plötsligt inse att man valt fel väg i livet, eller att man inte valt alls. Det är en historia om böcker, om uppblåsta författare och självgoda kolleger. Om födslar, skilsmässor och begravningar. Och det är en berättelse om kärlek. FAKTA.

För såna som oss - Lydbok & E-bok - Tiina Nevala, Henrik ...

För såna som oss. av Tiina Nevala Henrik Karlsson (Bok) Svenska, För vuxna Drömjobb, lägenhet i innerstan och en trygg relation med tankar kring att skaffa barn. Så ser förlagsredaktören Livs tillvaro ut när hon under semestern med sin partner Martina möter litteraturvetaren Jens.

RELATERADE BÖCKER