Nya massagesagor

Vill du läsa Nya massagesagor pdf boken online? Bra val. Den här boken skrevs av författaren Sara Wikander. Att läsa Nya massagesagor online är nu så enkelt!

Rsfoodservice.se Nya massagesagor Image

Med boken Massagesagor fick Sara Wikander tusentals föräldrar och barn att upptäcka den glädje och gemenskap som beröring genom massage kan ge. Här kommer uppföljaren Nya massagesagor, laddad med nya grepp och härliga, färgsprakande bilder. Intresset för barnmassage ökar stadigt, och det är inte svårt att förstå varför. Beröring i form av massage skapar trygghet, lugn och självförtroende, och främjar barnets utveckling på en rad olika områden. Barnet blir sett och bekräftat, och stunden av närhet med föräldern lätt en högtidsstund på dagen. I Nya massagesagor återkommer syskonen Leo och Nora från förra boken. Den här gången prövar de på olika yrken, och får vara med om spännande äventyr när de bland annat följer med astronauten Stella till månen, matar björnar tillsammans med djurskötaren Folke och släcker bränder med brandmannen Jon. Fakta om rymden, djur och annat presenteras på ett roligt och lättillgängligt sätt inom ramen för de olika berättelserna. Att använda boken är enkelt. Varje uppslag består av en sagotext, en eller flera bilder för barnet att titta på medan det blir masserat, samt beskrivningar av de massagegrepp som används. Nya massagesagor passar perfekt för godnattstunden hemma, men lämpar sig också utmärkt för användning i förskola och skola.

INFORMATION

DIMENSIONERA: 6,49 MB

FILNAMN: Nya massagesagor.pdf

ISBN: 9789153436379

FÖRFATTARE: Sara Wikander

LADDA NER
LÄSA ONLINE

Nya massagesagor 9789153436379 - Hem & Trädgård - CDON.COM

Här kommer en ny massagesaga från Sara Wikander. Den här gången är temat årstiderna.

Nya massagesagor 9789153436379 - Hem & Trädgård - CDON.COM

I Nya massagesagor återkommer syskonen Leo och Nora från förra boken. Den här gången prövar de på olika yrken, och får vara med om spännande äventyr när de bland annat följer med astronauten Stella till månen, matar björnar tillsammans med djurskötaren Folke och släcker bränder med brandmannen Jon.

RELATERADE BÖCKER