Ge igen ? handbok i självförsvar mot översittare i sällskapslivet

Vill du läsa Ge igen ? handbok i självförsvar mot översittare i sällskapslivet pdf boken online? Bra val. Den här boken skrevs av författaren Mathlein Anders. Att läsa Ge igen ? handbok i självförsvar mot översittare i sällskapslivet online är nu så enkelt!

Rsfoodservice.se Ge igen ? handbok i självförsvar mot översittare i sällskapslivet Image

Anders Mathlein författare, frilansjournalist och tecknare ger i sin senaste bok, Ge igen, många användbara tips för att platta till odrägliga översittare. Boken förbereder för möten med arroganta och nedlåtande personer och lär dig att bemöta dem. På samma sätt som i Mathleins Ge svar på tal överfalls läsaren av hysteriskt roliga ordväxlingar, blandade med initierade inblickar i det mänskliga psyket. T. ex: Det var ju inte första gången jag var på safari i Masai Mara, så hyenor och giraffer och sådant hade jag redan sett. Nu gällde det the big five och helst noshörningar... Du (bryter in): En egenartad sak med giraffer är att de faktiskt inte kan hosta. Här är det högst sannolikt att någon av lyssnarna ifrågasätter ditt påstående och hur ordväxlingen sedan än blir är det en bra bit tillbaka till noshörningen... Vässa tungan och undvik att andra sätter sig på dig! Och om de ändå lyckas med det ska de åtminstone sitta fruktansvärt obekvämt.

INFORMATION

DIMENSIONERA: 8,48 MB

FILNAMN: Ge igen ? handbok i självförsvar mot översittare i sällskapslivet.pdf

ISBN: 9789186183158

FÖRFATTARE: Mathlein Anders

LADDA NER
LÄSA ONLINE

Anders Mathlein - Wikipedia

Webbplatsen använder sig av kakor (cookies) för olika funktioner och för att ge en bra användarupplevelse. Jag förstår ... Handbok i självförsvar mot översittare i sällskapslivet. Av: MATHLEIN, Anders. Språk: Svenska. ... praktisk handbok i konsten att dejta. Av: Salamon, Cecilia. Språk: Svenska.

Bokrecension: Bok om självförsvar mot översittare - sourze.se

Handbok i självförsvar mot översittare i sällskapslivet. Schibsted förlagen. Alla som någon gång blivit stukade av en dryg typ vet väl hur frustrerande det är att stå där handfallen i sorglig avsaknad av en dräpande svarsreplik.

RELATERADE BÖCKER