Massmord i Norge

Vill du läsa Massmord i Norge pdf boken online? Bra val. Den här boken skrevs av författaren , Diverse. Att läsa Massmord i Norge online är nu så enkelt!

Rsfoodservice.se Massmord i Norge Image

"Han befanns skyldig till 23 mord och ett mordförsök. Han var anklagad för 25. I samband med polisutredningen hade han erkänt 27 mord. Utredarna förhörde honom om mer än 60 dödsfall. Under utredningen skrev pressen att man övervägde att gräva upp 200 gravar för att undersöka liken." Gärningsmannen var en 46-årig föreståndare på ett ålderdomshem i norska Orkdal. Han begick sina mord genom att förgifta vissa boende i hemmet med curacit, ett gift som bara stannar i kroppen några dagar efter döden. Därmed blev det otroligt svårt för polisen att bevisa hur många föreståndaren dödat, och man är fortfarande inte säker på hur många mord han begått. Följ polisens egna berättelse om hur de till slut lyckades skapa rättvisa för en av skandinaviens värsta seriemördare någonsin. Nordisk Kriminalkrönika är ett historiskt verk. Berättelserna och samlingarna är uttryck för den samtid som de skrevs i, och kan i enstaka fall ha föråldrat eller kontroversiellt innehåll. Eventuellt stötande material är inte uttryck för förlagets hållning.

INFORMATION

DIMENSIONERA: 5,75 MB

FILNAMN: Massmord i Norge.pdf

ISBN: 9788711979907

FÖRFATTARE: , Diverse

LADDA NER
LÄSA ONLINE

Terrorattentaten i Norge 2011 - Wikipedia

Massmord i Norge Det går ju inte att komma ifrån att den tragiska händelsen i Norge är och kommer att bli det bestående minnet från årets semester och sommar. En ofattbar handling utförd av en person, fixerad av samma mytologi som präglade nazismen.

juli | 2011 | Jan Hägglund - Vi här nere och dom där uppe

Under folkmordet i det Osmanska riket mördades omkring en miljon armenier och hundratusentals assyrier, syrianer, kaldéer och greker. Massmorden genomfördes på order från de styrande så kallade ungturkarna och utfördes genom tvångsdeportationer, avrättningar, massakrer och framkallad hungersnöd. De flesta offren dödades under åren 1915-1916, men förföljelserna fortsatte fram

RELATERADE BÖCKER