Fint folk

Vill du läsa Fint folk pdf boken online? Bra val. Den här boken skrevs av författaren Julian Fellowes. Att läsa Fint folk online är nu så enkelt!

Rsfoodservice.se Fint folk Image

Charmig roman av mannen bakom Downton Abbey Edith Lavery, en engelsk blondin med vackra ögon och ett behagligt sätt, är en kvinna på uppgång. Från en trygg men trist medelklasstillvaro i London lyckas hon fånga en av de mest attraktiva ungkarlarna i landet: Charles Broughton, arvinge till markisinnan av Uckfield. Edith upptäcker snart att livet i aristokratin inte bara handlar om att skjuta fåglar och att förstå vilken gaffel man ska använda vid middagen. Tillvaron på Broughton Hall styrs i hög grad av Charles mor, den okuvliga Lady Uckfield,Googie, som hennes vänner kallar henne. Lady Uckfield är övertygad om att Edith är mer intresserad av att bli grevinna än av att vara en god hustru till hennes son. Och när ett filmteam, komplett med stilig huvudrollsinnehavare, kommer till slottet för att spela in ett kostymdrama, verkar Googies värsta farhågor besannasFint folk är Julian Fellowes första roman, en nutida social satir med samma skarpa blick på den brittiska klassamhället som Jane Austen uppvisade på sin tid.

INFORMATION

DIMENSIONERA: 5,83 MB

FILNAMN: Fint folk.pdf

ISBN: 9789177710042

FÖRFATTARE: Julian Fellowes

LADDA NER
LÄSA ONLINE

Fint Folk — synonymer

Fine Folk, Askim, Norway. 2,319 likes · 37 talking about this · 342 were here. Dette er et sted fyllt med lun stemmning og gode opplevelser for deg som kunde. Vi er erfarne frisører, som er opptatt...

Webbkryss.nu - forum

På folkhögskola.nu finns alla Sveriges folkhögskolor och alla deras kurser. Hitta kursen för dig och ansök idag!

RELATERADE BÖCKER