Egna bilder del 1

Vill du läsa Egna bilder del 1 pdf boken online? Bra val. Den här boken skrevs av författaren Kristina Wass. Att läsa Egna bilder del 1 online är nu så enkelt!

Rsfoodservice.se Egna bilder del 1 Image

Om du målar på egen hand och blir inspirerad av andras verk och tankar så blir du nog glad av bokens cirka 100 målningar i färg. Boken visar att man kan måla med tygbitar, använda stift istället för pensel, börja med enbart vatten istället för färgen och ta stenar till hjälp för att få fram blåbär. Om du är sugen på att experimentera dig fram och prova lite andra tekniker än de vanligaste, då är det här boken för dig. Här beskrivs hur du kan gå tillväga för att få fram spännande effekter genom att leka dig fram. Författaren tar på ett personligt sätt upp hur man kan arbeta med akvarell, pastell, akryl, blyerts och bladguld.

INFORMATION

DIMENSIONERA: 1,21 MB

FILNAMN: Egna bilder del 1.pdf

ISBN: 9789175652788

FÖRFATTARE: Kristina Wass

LADDA NER
LÄSA ONLINE

Läroplan (Lgr11) för grundskolan samt för förskoleklassen ...

Canvastavla från egen bild Kanske har du fångat hela familjen på en bild. Kanske har du rest långt bort och tagit bilder på plaster och byggnader du aldrig sett förut. Eller så har du skapat ett mönster med geometriska former och glada färger. Bilder som kan bli till unika canvastavlor är många.

Konsten att föra konstruktiva samtal

Eleverna ska lära sig hur en saga är uppbyggd med inledning, handling och avslutning. De ska skriva en saga där samtliga delar finns med, samt skapa bilder till texten. Eleverna läser sagorna högt och visar sagorna i halvklass för att öva muntligt framträdande. Läraren reflekterar. Sagorna ska skrivas parvis.

RELATERADE BÖCKER