Kolmannen

Kolmannen-boken skrevs 2020-04-30 av författaren Jens Henrik Jensen. Du kan läsa Kolmannen-boken i PDF, ePUB, MOBI på vår hemsida rsfoodservice.se. Du hittar också andra böcker av författaren Jens Henrik Jensen.

Rsfoodservice.se Kolmannen Image

En blixt slår ner i kolhögarna vid kraftverket i Esbjerg och lägger i dagen liket av knivmördad man. För kriminalassistent Nina Portland har ett nytt dramatiskt fall tagit sin början, och fyndet av ännu en kropp leder bara till än fler spekulationer om motivet bakom de gåtfulla morden. Övervakad av en mystisk skugga som följer varje steg hon tar börjar Nina undersöka ett eget spår, när hon misstänker att det finns ett samband mellan de två morden och en gammal kvinnas till synes naturliga död i en lägenhet i Esbjerg. Någon eller något har skrämt slag på kvinnans autistiske son och han är med ens försvunnen, och innan Nina vet ordet av har hon själv blivit villebrådet. Detta till trots fortsätter hon sitt livsfarliga sökande efter gåtans lösning och hamnar först i Berlin och därefter i Istanbul, innan hon är tillbaka i hemstaden Esbjerg. Sakta men säkert går det upp för henne att hon har satt sig upp mot hemliga krafter som är långt mäktigare än hon själv. Kolmannen är den andra delen i serien om kriminalassistent Nina Portland.

INFORMATION

DIMENSIONERA: 3,87 MB

FILNAMN: Kolmannen.pdf

ISBN: 9789177952541

FÖRFATTARE: Jens Henrik Jensen

LADDA NER
LÄSA ONLINE

Kolmannen - Jens Henrik Jensen - inbunden (9789177952527 ...

Kolmannen Jens Henrik Jensen. Pocket. 89:-Ingår i 4 pocket för 3. 2020; Andra format: Inbunden 269:-En blixt slår ner i kolhögarna vid kraftverket i Esbjerg och lägger i dagen liket av knivmördad man.

Kolmannen - Ludvika bibliotek

Reservera. Ni som lånar på bokbussen får gärna reservera böcker innan bokbussen kommer till er. Detta kan ni göra på webbplatsen, ringa: 0372-78 92 06 eller maila: [email protected]

RELATERADE BÖCKER