Stroke : patienters, närståendes och vårdares perspektiv

Stroke : patienters, närståendes och vårdares perspektiv är en bra bok. Den här boken skrevs av författaren Ann-Cathrin Jönsson. På vår hemsida rsfoodservice.se kan du läsa boken Stroke : patienters, närståendes och vårdares perspektiv online.

Rsfoodservice.se Stroke : patienters, närståendes och vårdares perspektiv Image

Stroke är en av våra stora folksjukdomar och den sjukdom som orsakar flest vårddagar i vårt land. Oavsett vilken profession vi tillhör inom vård och omsorg möter vi därför människor som drabbats av stroke i prehospital vård, primärvård, sjukhusvård, och kommunal vård och omsorg. Stroke är en sjukdom som drabbar individer på olika sätt relaterat till var hjärnskadan är belägen. Syftet med denna bok är att belysa hur ett insjuknande i stroke kan upplevas, hur vårdprocessen bedrivs ur ett multidisciplinärt perspektiv samt att få del av hur livet kan påverkas när en närstående drabbas av stroke. I det multidisciplinära teamet ingår i denna bok arbetsterapeuter, dietister, kuratorer, logopeder, läkare, neuropsykolog, sjukgymnaster, sjuksköterskor, tandhygienist och tandläkare. Boken har som helhet ett patientnära perspektiv. Målgrupp är universitets- och högskolestuderande inom de olika yrkesgrupperna, men även andra som vill veta mer om hur sjukdomen påverkar människors liv och de möjligheter som finns till återhämtning efter stroke.

INFORMATION

DIMENSIONERA: 9,79 MB

FILNAMN: Stroke : patienters, närståendes och vårdares perspektiv.pdf

ISBN: 9789144068121

FÖRFATTARE: Ann-Cathrin Jönsson

LADDA NER
LÄSA ONLINE

PDF Bråd död när patienten drabbats av stroke

Ur patienters, närstående och vårdares perspektiv. Bokens redaktör är Ann-Cathrine Jönsson, specialistsjuksköterska och med. Dr. i neurologi. Den är fylld med kunskap om stroke och dess konsekvenser.

STROKE - STROKE-Riksförbundet

Stroke: patienters, närståendes och vårdares perspektiv (Häftad, 2012) - Hitta lägsta pris hos PriceRunner Jämför priser från 4 butiker SPARA på ditt inköp nu!

RELATERADE BÖCKER