Av ren lust: Springtime in the Rockies

Av ren lust: Springtime in the Rockies är en bra bok. Den här boken skrevs av författaren Veronica Must. På vår hemsida rsfoodservice.se kan du läsa boken Av ren lust: Springtime in the Rockies online.

Rsfoodservice.se Av ren lust: Springtime in the Rockies Image

"Det fanns inte en plats på hennes spänstiga kropp som jag inte smakade på. Slickade hennes armhåla. Det salta havet. Bröstens syrligt söta smak av ostron. Skötets sandelträ. Örats böjning och det slutna ögonlocket." En erotisk novell där den manlige huvudpersonen hittar vad som kan vara sitt livs kärlek och har intimt och passionerat sex tills något går snett. Veronica Must är en pseudonym för den danska författaren Hans-Henrik Ekner (1949). Ekner är lektor och har en masterexamen i danska och geografi. 2008 debuterade han med novellsamlingen "Av ren lust" på danska. Ekner har dessutom en lång karriär som undervisare bakom sig.

INFORMATION

DIMENSIONERA: 8,21 MB

FILNAMN: Av ren lust: Springtime in the Rockies.pdf

ISBN: 9788726151503

FÖRFATTARE: Veronica Must

LADDA NER
LÄSA ONLINE

Av ren lust - erotisk novellsamling / E-bok

Av ren lust: Springtime in the Rockies (0 ... Ekner är lektor och har en masterexamen i danska och geografi. 2008 debuterade han med novellsamlingen "Av ren lust" på danska. Ekner har dessutom en lång karriär som undervisare bakom sig. Saatavilla myös E-kirjana. Kategoriat. Romantiikka ja viihde Kaunokirjallisuus. Kirjailija.

March 1988 Pay TV Promos #1 - YouTube

Av ren lust: Springtime in the Rockies (0 ... Ekner är lektor och har en masterexamen i danska och geografi. 2008 debuterade han med novellsamlingen "Av ren lust" på danska. Ekner har dessutom en lång karriär som undervisare bakom sig. Saatavilla myös äänikirjana. Kategoriat.

RELATERADE BÖCKER